Home TOP NEWS Post Game: Μόνο τη νίκη μπορούμε να κρατήσουμε…

Post Game: Μόνο τη νίκη μπορούμε να κρατήσουμε…


Ήταν μετριότατη η εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την ΑΕΛ. Απέναντι σε μία αποδεκατισμένη, από τις πολλές απουσίες, ομάδα και ακίνδυνη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού λίγο έλειψε να την πάθουμε.

Η ομάδα του Χένιγνκ Μπεργκ μπήκε με καλή διάθεση στο παιχνίδι και σκόραρε μόλις στο 3ο λεπτό από στημένη φάση με τον Ντάρμπισαϊαρ, ένα γκολ στο οποίο ο Άγγλος επιθετικός ελέγχεται καθώς ήταν λίγο πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό την στιγμή που πήρε την πάσα από το κεφάλι του Βίτορ Γκόμες.

Θα ανέμενε κανείς ότι αυτό το τέρμα θα έβαζε φτερά στα πόδια των παικτών μας ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η ΑΕΛ κρατούσε περισσότερη ώρα την μπάλα, ήταν μεν ακίνδυνη ωστόσο περιόρισε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο να ψάχνει επιθετικές προσπάθειες με αντεπιθέσεις. Είχαμε 2 πολύ καλές ευκαιρίες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τους Μποτέακ, δοκάρι από εκτέλεση φάουλ, και Ματ σε τετ-α-τετ με τον Βοζίνια.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν, ίσως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το χειρότερο φετινό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι παίκτες έδιναν την εντύπωση ότι απλά περίμεναν να τελειώσει ο αγώνας. Έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό οι Γκόμεθ, Ορτέγα, Μποτεάκ και Τιάγκο έτσι η ομάδα δεν μπόρεσε να γίνει παραγωγική στην επίθεση.

Μάλιστα υπήρξαν κάποιες στιγμές στις οποίες η ΑΕΛ επιχείρησε να βγει μπροστά και έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Ιβάν Κάρλος, είχε ένα καλό σουτ με τον Γερολαίμου και άλλο ένα του Γκαζαριάν το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο ενώ γενικότερα κρατούσε πολύ περισσότερη ώρα την μπάλα και γυρόφερνε την περιοχή μας.

Ο Μπεργκ έβλεπε την ομάδα να οπισθοχωρεί ωστόσο την πρώτη του αλλαγή την έκανε στο 80ο λεπτό. Από την στιγμή που βγήκε ο Ορτέγα και μπήκε ο Κακουλλής, ψάξαμε με περισσότερες αξιώσεις γκολ στην αντεπίθεση εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του νεαρού. Τίποτα όμως δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ήρθε εντέλει το τρίποντο.

Χθες μας κράτησε η άμυνα μας. Λανγκ και Λούφτνερ ήταν σχεδόν αλάνθαστοι ενώ και οι ακραίοι αμυντικοί ήταν σε ακόμα έναν αγώνα πολύ καλοί. Έδωσε όγκο στο κέντρο ο Βίτορ ενώ μία φορά χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Φαμπιάνο και δήλωσε παρών.

Ήταν μία παρουσία που δεν ικανοποιεί κανέναν. Κρατάμε μόνο τους βαθμούς της νίκης και βλέπουμε μπροστά.