Home TOP NEWS Είναι επικίνδυνο, πρέπει να αλλάξει…

Είναι επικίνδυνο, πρέπει να αλλάξει…


Όχι μόνο δεν θα διστάσω να κάνω κριτική, θεωρώ πλέον ότι επιβάλλεται να γίνει. Ο Χένινγκ Μπεργκ αρχίζει να χάνει σιγά σιγά την εμπιστοσύνη πολλών και αν ο Νορβηγός αδιαφορεί για εμάς και για την άποψη μας, ας σκεφτεί λίγο και τους ποδοσφαιριστές του, εκείνους οι οποίοι το πιθανότερο σήμερα να αισθάνονται έντονα δυσαρεστημένοι.

Ο Εζρά δεν πήρε λεπτό στα τελευταία δύο παιχνίδια χωρίς λόγο και ενώ θα μπορούσε να έδινε λύσεις. Ο Χούμποτσαν σε άλλον έναν αγώνα κάνει προθέρμανση για ένα ολόκληρο ημίχρονο και μπαίνει στο γήπεδο στις καθυστερήσεις. Ο Χριστοφή δεν παίρνει λεπτά σε ακόμα έναν αγώνα, ο Ζοέλ Περέιρα έπαιξε στην πρεμιέρα βασικός και έκτοτε ούτε μία ευκαιρία. Ο Κούσουλος μηδέν χρόνο συμμετοχής στους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Πάντοτε ο προπονητής είναι πάνω από τους παίκτες, ωστόσο η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους και στους αγώνες με Πάφο, Ολυμπιακό και χθες με την ΑΕΛ, η ομάδα χρειάστηκε βοήθειες από τον πάγκο και δεν τις είχε, ενώ σημειώνουμε ότι σε κανένα από τα μέχρι τώρα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έγινε η διαφορά από τον πάγκο.

Προσωπικά το λέω ξεκάθαρα… το κόλλημα του Μπεργκ με τις αλλαγές και τη διαχείριση των παιχνιδιών είναι επικίνδυνο για την ομάδα, πρέπει να αλλάξει διότι είναι θέμα χρόνου να έρθει το επόμενο αγωνιστικό χαστούκι.

Τα γράφω αυτά σήμερα, ύστερα από νίκη και έχοντας σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό που είδαμε χθες βράδυ στο ΓΣΠ, σε ακόμα έναν αγώνα, ήταν απλά εκνευριστικό.

Χρίστος Ανδρονίκου