Home TOP NEWS Σε καμία περίπτωση να μην μας αποπροσανατολίσει…

Σε καμία περίπτωση να μην μας αποπροσανατολίσει…


Την ΑΕΚ υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ η ομάδα μας, σε ένα ντέρμπι που μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Τα όποια θέματα έχει η ΑΕΚ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσουν και η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί 100% συγκεντρωμένη στο παιχνίδι.

Ως γνωστόν εδώ και λίγες ημέρες, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ, με τον γνώριμο μας Ηλία Χαραλάμπους να έχει αναλάβει ως υπηρεσιακός προπονητής. Η ομάδα της Λάρνακας είναι στο ψάξιμο για να βρει τον επόμενο εκλεκτό και μέχρι να καταλήξει, ο πρώην αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι στο πάγκο. Έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του και κέρδισε την Πάφο με 1-0. Παρόλα αυτά, όποια κι αν είναι τα δεδομένα στην ΑΕΚ, η δική μας ομάδα δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί και να πάει με την ίδια σοβαρότητα όπως κάθε εβδομάδα και να πάρει το τρίποντο.

Πιθανόν η τωρινή κατάσταση στην ΑΕΚ να είναι και πιο επικίνδυνη, αφού άπαντες στην ομάδα της Λάρνακας έχουν ευκαιρία να… αποδείξουν. Ο Μπεργκ και οι παίκτες του όμως δεν πρέπει να τους αφήσουν και παρουσιάζοντας την ίδια καλή εικόνα να πάρουν το ζητούμενο.