Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας για το Σάββατο (21/12)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ακαδημίας για το Σάββατο (21/12)


Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει για το πρόγραμμα των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας για το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά:

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτό το Σάββατο (21/12) οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας μας. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αναμετρήσεις.

Η ομάδα U19 θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να διατηρηθεί σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτή την αγωνιστική έχει δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφος FC, που βρίσκεται στην 3η θέση.

Η ομάδα U17  έχει κτίσει νικηφόρο σερί επτά αγωνιστικών και στόχος είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες για να παραμείνει στα ψηλά. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Διγενή Μόρφου.

Η ομάδα U16 συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της και έχει ανέβει αρκετά στη βαθμολογία. Για να δώσει συνέχεια θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Διγενή Μόρφου εκτός έδρας.

Η ομάδα U15 υποδέχεται τον Διγενή Μόρφου και μετά τη δραματική χθεσινή νίκη απέναντι στον Άρη στοχεύει σε ακόμη ένα «τρίποντο» για να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα U14 θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες για να ανέβει βαθμολογικά. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται στο «Ηλίας Πούλλος» τον Διγενή Μόρφου.