Home TOP NEWS Post Game: «Ευρεία νίκη/πρόκριση με πολλά θετικά και αναμονή για Φαμπιάνο»

Post Game: «Ευρεία νίκη/πρόκριση με πολλά θετικά και αναμονή για Φαμπιάνο»


Μπήκε ορεξάτα στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες βράδυ με φανερή διάθεση να παίξει επιθετικά, να σκοράρει και να κλειδώσει την πρόκριση. Αύτη της την επιθετικότητα και την φρεσκάδα την έδωσαν οι νεαροί Κακουλλής και Τζιωνής, ο Εζρά ο οποίος ήταν ευδιάθετος αλλά και ο Ορτέγα ο οποίος ήταν σε ολόκληρο τον αγώνα πολύ κινητικός.

Τα γρήγορα γκολ που σημειώσαμε απλά ήταν η επιβεβαίωση της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων κάτι που φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε μπάλα, ήταν συνεχώς στην επίθεση, έφτιαχνε συνέχεια ευκαιρίες και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 3-0.

Η πρόκριση δεν ήταν πλεόν διαπραγματεύσιμη και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα σκόραρε άλλες δύο φορές για δώσει ακόμη μεγαλύτερο εύρος στη νίκη της. Το τελικό 5-0 μας έστειλε από χθες στην επόμενη φάση του κυπέλλου και ο επαναληπτικός θα είναι ακόμη μία καλή ευκαιρία για τον Χένιγνκ Μπεργκ να ρίξει στο γήπεδο παίκτες που δεν αγωνίζονται.

Εκανε την επανεφμάνιση του με εντυπωσιακό τρόπο ο Τζιωνής σκοράροντας δύο τέρματα και με τη συνολική του παρουσία έστειλε ηχηρό μήνυμα στον προπονητή.

Πολύ καλός ήταν και ο Εζρά που είχε διάθεση και πέτυχε και αυτός ένα γκολ. Πολύ καλός ο Ορτέγα, φαινόταν η διαφορά ποιότητας του στο γήπεδο, κινητικός ήταν και ο Κακουλλής.

Μπήκαν στο γήπεδο και ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά οι Κούσουλος και Μίκου. Συνδιάστηκαν μάλιστα στην τελευταία φάση του παιχνίδιού με τον πρώτο να δίνει έτοιμο γκολ και τον Βενεζουελάνο να λέει ευχαριστώ.

Μεσοαμυντικά η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε εύκολο έργο και σαφώς το μηδέν παθητικό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο.

Επικρατεί ανησυχία για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο ο οποίος αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και θα έλεγε κανείς ότι αυτό το γεγονός επισκίασε κάπως την ευρεία χθεσινοβραδινή νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της στο «Αμμόχωστος» και μπαίνει από σήμερα σε ρυθμούς ντέρμπι κορυφής.