Home TOP NEWS Post Game: Την μάθαμε αλλιώς, πρέπει να επανέλθει στα γνωστά της αγωνιστικά...

Post Game: Την μάθαμε αλλιώς, πρέπει να επανέλθει στα γνωστά της αγωνιστικά στάνταρ


Μας έχει συνηθίσει αλλιώς φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό που είδαμε από την ομάδα μας χθες βράδυ σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές της δυνατότητες. Αν και φάνηκε από την αρχή ότι διάθεση από τους παίκτες υπήρχε, εντούτοις η αντίπαλος μας παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένη στο γήπεδο ενώ και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που ήταν εκ των διακριθέντων στους προηγούμενους αγώνες δεν απέδωσαν, ενδεχομένως να έδειξαν και λίγο κουρασμένοι.

Φάνηκε από το ξεκίνημα του το παιχνίδι ότι δεν θα μας πρόσφερε πολλές φάσεις. Στο πρώτο μέρος ο Ορτέγα βρέθηκε δύο φορές σε θέση για σουτ όμως δεν τελείωσε όπως ήθελε τις φάσεις, είχε και ο Μποτεάκ μία καλή στιγμή με ένα σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο ήταν άστοχο. Λίγες ήταν οι φορές που η Πάφος βγήκε στην επίθεση, σε μία από αυτές ο Φαμπιάνο έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε ένα διαγώνιο σουτ του Καμπράλ. Μετριότατο το πρώτο ημίχρονο σε έναν αγώνα στον οποίο η νίκη ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ μονόδρομος και θα ανέμενε κανείς να μπει με περισσότερη αποφασιστικότητα στο γήπεδο, προερχόμενη και από ήττα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε μπάλα, η Πάφος συνέχισε να αμύνεται καλά και να μας περιορίζει επιθετικά. Η είσοδος των Κακουλλή στο 65′ και Εζρά 10 λεπτά περίπου αργότερα έδωσαν επιθετικότητα στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία είχε το καλύτερο της διάστημα στο παιχνίδι στο τελευταίο 10λεπτο. Αξιόλογες φάσεις στο δεύτερο 45λεπτο ήταν αυτή στην κεφαλιά του Ματ, φάση στην οποία ο τερματοφύλακας Ρούντκο απέκρουσε ενστικτωδώς και αυτή στο τετ-α-τετ του Μποτεάκ με τον τερματοφύλακας της Πάφου να λέει και πάλι «όχι». Προϋποθέσεις έφτιαξε πολλές η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία παρουσίασε σε ακόμα έναν αγώνα τη δυσκολία της στο να τελειώνει φάσεις και να παίρνει σωστές αποφάσεις μπροστά στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή.

Το τελικό αποτέλεσμα φέρνει σίγουρα στεναχώρια ωστόσο χρόνος για πολλή σκέψη δεν υπάρχει διότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι μαζεμένες. Ακολουθεί το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ερμή την Τετάρτη.

Οι παίκτες που προσπάθησαν να δώσουν χθες βράδυ το κάτι παραπάνω ήταν ο Μποτεάκ, ο οποίος έτρεξε ασταμάτητα και προσπαθούσε συνεχώς στην επίθεση, ο Βίτορ έπαιξε καλά, είχε αναχαιτίσεις στο κέντρο ενώ προσπάθησε και να δημιουργήσει. Καλή ήταν επίσης η παρουσία των Χούμποτσαν και Λούφτνερ αλλά και του Φαμπιάνο.

Από κει και πέρα, οι δύο ακραίοι μπακ υστέρησαν σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ο Ορτέγα δεν είχε καλές επιλογές, ο Τιάγκο έκανε λίγο καλύτερη προσπάθεια σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα όμως δεν ήταν αρκετή, λίγα πράγματα στο παιχνίδι και από τον Ματ.

Ο Κακουλλής μπήκε στο 65ο λεπτό και δεν μπόρεσε να πατήσει καλά στο χορτάρι για όση ώρα αγωνίστηκε, ο Εζρά ο οποίος έπαιξε για ένα 15λεπτο ήταν καλός, αρκετά ενεργητικός παίζοντας ύστερα από δυόμιση μήνες.

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στο τέλος για την εμφάνιση λέγοντας ότι η ομάδα θέλει ακόμα τον χρόνο της ενώ αναφέρθηκε επίσης στη φάση του πέναλτι στον Κακουλλή.

Κρίσιμο θα είναι το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Ανόρθωση, θα πρέπει γρήγορα να βρούμε τρόπο να ανακάμψουμε. Την ομάδα περιμένει πολλή δουλειά για να μπορέσει να επανέλθει ξανά στα ψηλά στάνταρ απόδοσης της.