Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα


Τον Απόλλωνα αντιμετωπίζει στο «Τσίρειο» η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πάει στη Λεμεσό, για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με στόχο το διπλό και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χένινγκ Μπεργκ, συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Τη θέση του τιμωρημένου Λούφτνερ αναμένεται να πάρει ο Χούμποτσαν, ο οποίος θα πλαισιώνει τον Λανγκ στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Μαυρίας, ενώ στο αριστερό ο Λέτσιακς.

Μεσαία Γραμμή

Σταθερό το δίδυμο στη μεσαία γραμμή με τους Γκόμεθ και Γκόμες να παίρνουν τις δύο θέσεις. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Τιάγκο από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο Ορτέγα.

Επίθεση

Ο Ματ εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, με την ελπίδα να επιστρέψει και στο σκοράρισμα. Θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο ανεβασμένος Κακουλλής.