Home TOP NEWS Σηκώνει το κεφάλι και βλέπει μπροστά η ομάδα…

Σηκώνει το κεφάλι και βλέπει μπροστά η ομάδα…


Έκλεισε υπέροχα το 2019 για την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έρχισε καλά όμως η νέα χρονιά. Οι διαδοχικές απώλειες έριξαν την ομάδα από την κορυφή ενώ δόθηκε η ευκαιρία στην Ανόρθωση να ξεφύγει και στους αντιπάλους που μας ακολουθούν, να μας πλησιάσουν.

Είναι τώρα η στιγμή που θα πρέπει η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ να δείξει ξανά τον χαρακτήρα της και να καταφέρει να επανέλθει στις επιτυχίες κάνοντας αρχή την Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή. Θα είναι σημαντικό να καθαρίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα ώστε να βγάλει μια και καλή από το μυαλό της τον επαναληπτικό μετατρέποντας τον σε τυπικής διαδικασίας αγώνα.

Στο πρωτάθλημα ακολουθεί ντέρμπι. Την Ανόρθωση θα φιλοξενήσουμε στο ΓΣΠ και ασφαλώς επιδίωξη μας θα είναι η νίκη ώστε να την πλησιάσουμε στη βαθμολογία και να εδραιωθούμε στα ψηλά του πίνακα. Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, αφενώς διότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και αφεταίρου γιατί πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να γυρίσει σελίδα, να κοιτάξει μπροστά, να ανεβάσει ψυχολογία αφήνοντας πίσω τους δύο τελευτάιους αγώνες της.