Home TOP NEWS Θα έχει το δικό του ενδιαφέρον ο επαναληπτικός με τον Ερμή

Θα έχει το δικό του ενδιαφέρον ο επαναληπτικός με τον Ερμή


Επέλεξε να ρίξει ως επί το πλείστον βασικούς ποδοσφαιριστές στον πρώτο αγώνα με τον Ερμή ο Χένινγκ Μπεργκ, θέλοντας να διασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι και καλά έκανε.

Το 5-0 με το οποίο επικράτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ την Τετάρτη δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποια ομάδα θα είναι στα προημιτελικά έτσι στον επαναληπτικό αναμένεται ότι θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα να αγωνιζονται.

Πολλοί είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν θέση και θα είναι ένα επίσημο παιχνίδι με το δικό του ενδιαφέρον καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αγωνιζόμενα κάποια παιδιά που δεν παίρνουν χρόνο στο πρωτάθλημα.

Οι νεαροί Λοίζου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι μικροί να κληθούν στην αποστολή, Κούσουλος, Ζοέλ, Μανρίκε, Χριστοφή και Μίκου αναμένεται να είναι στην εντεκάδα ενώ οι Εζρά, Κακουλλής και Τζιωνής αναμένεται να καταγράψουν κι άλλα λεπτά συμμετοχής.

Θα είναι για όλους αυτούς μία καλή ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και να δείξουν στον προπονητή το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκονται.

Στον αγώνα της Τετάρτη αναμένεται να μείνουν πολλοί εκ των βασικών εκτός αποστολής.