Home TOP NEWS «Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις μας, δεν κρυβόμαστε και ούτε φοβόμαστε…»

«Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις μας, δεν κρυβόμαστε και ούτε φοβόμαστε…»


Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Δημητρίου μετά το τέλος της άτυπης Γενικής Συνέλευσης.

Οι “πράσινοι” έφυγαν από την Συνέλευση απογοητευμένοι αφού δεν εισακούστηκαν οι εισηγήσεις τους και οι θέσεις τους όσο αφορά τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για την βελτιώση του ποδοσφαίρου.

Οι τοποθετήσεις του Αντρέα Δημητρίου

Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το τι έχει λεχθεί στην άτυπη Γενική Συνέλευση:

«Εμείς είχαμε υποβάλει εισήγηση στην ΚΟΠ αναφορικά με την διαιτησία μας μια εισήγηση την οποία μεταφέραμε και σήμερα  στην άτυπη Γενική Συνέλευση. Αυτή η εισήγηση δυστυχώς δεν έχει γίνει αποδεκτή από τα υπόλοιπα σωματεία. Σημειώσαμε την αναγκαιότητα για να παρθούν δραστικές αποφάσεις και να καταλήξουμε σε άμεσες λύσεις διότι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο μας είναι πάρα πολύ δύσκολη και απαιτούνται δραστικές και άμεσες αλλαγές για να μπορέσουμε να βγούμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο επικράτησε η αντίθετη άποψη δηλαδή να μην παρθούν οποιεσδήποτε αποφάσεις και ουσιαστικά μεταφέρθηκε οποιαδήποτε απόφαση για μεταγενέστερο και αόριστο χρονικό στάδιο κάτι που εμείς διαφωνούμε κάθετα. Εμείς θεωρούσαμε ότι οποιεσδήποτε αλλαγές  θα έπρεπε να ήταν δραστικές και άμεσες».

Για το πλαίσιο που έχει προτείνει η ΟΜΟΝΟΙΑ:

«Η Ομοσπονδία είναι καλύτερα να δώσει αυτή την ενημέρωση, είναι καλύτερα να το σεβαστούμε αυτό».

Για την στάση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά από όσα λέχθηκαν στην άτυπη Γενική Συνέλευση:

«Τις απόψεις μας τις ακολουθούμε με συνέπεια. Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνουμε τοποθετήσεις με απόλυτη συνέπεια και γνωρίζει ο κάθε ένας που κινείται η ΟΜΟΝΟΙΑ, τι θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ποιες είναι οι θέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις μας, δεν κρυβόμαστε και ούτε φοβόμαστε ότι θα έχουμε οποιεσδήποτε κυρώσεις με το να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να λέμε αυτό που πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει στο ποδόσφαιρο».

«Δυστυχώς επικράτησε η άποψη να μην πάρουμε άμεσες αποφάσεις και να το αφήσουμε για αόριστο χρονικό διάστημα και συνεχίζουμε και ο θεός βοηθός».

«Μπορείτε να ρωτήσετε τον οποιοδήποτε ήταν στην συνέλευση να σας πει φεύγοντας από εδώ τι του έχει μείνει. Δεν πιστεύουμε ότι θα γνωρίζει κάποιος  κάτι που του έχει μείνει από την αποψινή συνάντηση. Εμάς δεν μας έχει μείνει κάτι, μας έχει μείνει το γεγονός  ότι απλά είπαμε ότι δεν θα πάρουμε αποφάσεις τώρα αλλά θα πάρουμε σε κάποια φάση στο μέλλον».