Home TOP NEWS Match Report: Οδυνηρή ήττα με αρνητικό πρωταγωνιστή

Match Report: Οδυνηρή ήττα με αρνητικό πρωταγωνιστή


Σε μια βραδιά που κανείς δεν περίμενε να εξελιχθεί με τον τρόπο που εξελίχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε μια οδυνηρή ήττα από τον Εθνικό Άχνας με 1-2 και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε ο Εθνικός με τον Χριστοφή στο 69ο λεπτό, ο Ντάρμπισαϊρ έφερε το ματς στα ίσα από την άσπρη βούλα και ο Μαρκόφκσι στο 77ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Α’ Ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κάπως «μουδιασμένα» με τον Εθνικό Άχνας να δείχνει διάθεση να επιτεθεί, ωστόσο οι σωστές τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών μας δεν έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους να φτιάξουν σοβαρές προϋποθέσεις μπροστά από τα καρέ του Παντιλιμόν. Όσο περνούσε ο χρόνος όμως η ομάδα μας άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο ενώ θα μπορούσε να παίζει και με αριθμητικό πλεονέκτημα αν ο Φελλάς έβγαζε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα στον Κορρέα μετά από σπρώξιμο του πάνω στον Ματ Ντάρμπισαίρ ο οποίος έφευγε φάτσα με τον Μπογκατίνοφ, ο οποίος ήταν και εκτός περιοχής. Στην συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ πάτησε «γκάζι» και έκλεισε τον Εθνικό στα καρέ του και στο 36ο λεπτό κατέγραψε την πρώτη της καλή φάση με τον Ματ Ντάρμπισαϊρ να κάνει το σουτ από κοντά όμως ο Μπογκατίνοφ έκοψε την μπάλα με τα πόδια. Η ομάδα μας καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους δεν σταμάτησε να βάζει πιέσεις στον Εθνικό Άχνας και στο 40ο λεπτό και πάλι με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντάρμπισαϊρ έχασε εκ νέου ευκαιρία με τον Άγγλο να δοκιμάζει να «κρεμάσει» τον κήπερ του προσφυγικού συλλόγου ωστόσο η μπάλα πήγε απελπιστικά έξω.

Β’ Ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που ξεκίνησε καλύτερα στην επανάληψη και με την συμπλήρωση 10λεπτών σε αυτή έχασε και την πρώτη της καλή φάση με τον Τζιωνή από πλεονεκτική θέση να κάνει το σουτ το οποίο όμως πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Μπογκατίνοφ. Η επόμενη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ήταν από πλευράς του Εθνικού η οποία έφερε και το γκολ για τους φιλοξενούμενους το οποίο «πάγωσε» το ΓΣΠ. Ο Χριστοφή από το ύψος της περιοχής έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ το οποίο κατέληξε στο βάθος των διχτύων του Παντιλίμον με τον κήπερ της ομάδας μας να παρακολουθεί απλά την πορεία της μπάλας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν έχασε την ψυχραιμία της έψαξε την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 74ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάρμπισαίρ. Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ο Φελλάς έστησε τον Εθνικό στα 11βήματα με τον Μαρκόφσκι να ευστοχεί και να κάνει το 2-1.Από εκεί και πέρα η ομάδα μας πήρε για τα καλά τα ηνία του αγώνα όμως λίγο οι κακές επιλογές στην τελική πάσα και λίγο το ότι δεν υπήρχε καθαρό μυαλό από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν βοήθησαν στο να φτάσουμε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Συμπερασματικά:

Παρά τη μεγάλη της προσπάθεια η ΟΜΟΝΟΙΑ έπεσε θύμα έκπληξης απόψε. Η  ήττα από τον Εθνικό με 2-1 είναι σίγουρα οδυνηρή ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Πολλές προϋποθέσεις πήγαν χαμένες, χάθηκαν επίσης σημαντικές ευκαιρίες ενώ ελέγχεται σίγουρα ο διαιτητής Φελλάς για τις αποφάσεις του και σαφώς έπαιξε το ρόλο του στην εξέλιξη του αγώνα.