Home TOP NEWS Post Game: Φάνηκε από την αρχή ότι δεν ήταν η βραδιά μας…

Post Game: Φάνηκε από την αρχή ότι δεν ήταν η βραδιά μας…


Δεν άξιζε να χάσει χθες βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν συνολικά καλύτερη από τον αντίπαλο της, έφτιαξε ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχει πρώτη γκολ, αμέτρητες προϋποθέσεις για να βρεθεί μπροστά στο αντίπαλο τέρμα με ευκαιρία, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, και πλήρωσε σαφώς κάποιες αδυναμίες που η ίδια παρουσίασε αλλά και αστοχίες οι οποίες έγιναν εις βάρος της από τους διαιτητές.

Η εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Εθνικό ήταν καλή και όσο κι αν μας στεναχώρησε το αποτέλεσμα, όσο κι αν ψάχνουμε να βρούμε λάθη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, σίγουρα δικαιούμασταν να κερδίσουμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε με όρεξη στο γήπεδο και έχοντας απέναντι της μία ομάδα η οποία έδειξε μεγάλο ζήλο για να πάρει αποτέλεσμα, και καλά έκανε, επέβαλε το ρυθμό της. Προσπαθούσε συνεχώς να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νταρμπισάιρ, γυρόφερνε συνεχώς μέσα και έξω από την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, είχε καλούς συνδυασμούς και υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Την σταμάτησε λανθασμένα δύο φορές ο βοηθός με ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να μείνουν με 10 παίκτες από το 15ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι να μπει το γκολ του Εθνικού κρατούσαμε συνεχώς τη μπάλα χωρίς να κινδυνεύσουμε ενώ χάσαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τζιωνή. Το γκολ της ομάδας της Άχνας, το οποίο ήταν ομολογουμένως ένα από τα ωραιότερα στο φετινό πρωτάθλημα, έφερε ψυχρολουσία στο ΓΣΠ ωστόσο η ομάδα αντέδρασε. Κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισε σε μία φάση στην οποία ο παίκτης του Εθνικού έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί για το σκόπιμο χέρι του στην περιοχή.

Και εκεί που είχαμε το μομέντουμ με το μέρος μας ήρθε το μεγάλο λάθος από τον Γκόμες. Ανέτρεψε τον ακίνδυνο στο σημείο που βρισκόταν παίκτη του Εθνικού μέσα στην περιοχή και ο Εθνικός σκόραρε ξανά.

Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους για να ισοφαρίσουμε όμως φαινόταν από την αρχή ότι δεν ήταν η βραδιά μας.

Από την παρουσία των παικτών κρατάμε την ώθηση που έδωσε επιθετικά ο Ακιντόλα από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο και την καλή προσπάθεια του Μποτεάκ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία ομάδα η οποία θα μπορούσε σε κάθε παιχνίδι της να σκοράρει τουλάχιστον 3 τέρματα και δεν το κάνει. Μπαίνουμε σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και θα πρέπει άμεσα να βρούμε το εύκολο γκολ.