Home TOP NEWS Αντρέας Χαρίτου: «Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι αξίζει το πρωτάθλημα»

Αντρέας Χαρίτου: «Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι αξίζει το πρωτάθλημα»


O Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Χαρίτου ήταν ένας εκ των καλεσμένων στην εκπομπή του Ανδρέα Πογιατζή στο ΡΙΚ “Γκολ και θέαμα” .

Ο άλλοτε τερματοφύλακας της ομάδας μας όπως ήταν αναμενόμενο κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και την φετινή πορεία που κάνει στο πρωτάθλημα, δίνοντας την δική του προσωπική κατάθεση αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί για τον τίτλο.

Όλα όσα δήλωσε ο Αντρέας Χαρίτου:

“Ακόμη και τώρα είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι 23 αγωνιστικές όμως είναι μεγάλο δείγμα για να το αμφισβητήσεις, έδειξε μια σταθερότητα η ομάδα, χωρίς να αποφύγει τα λάθη, ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε μετά από χρόνια.

Καμία ομάδα δεν απέφυγε τα λάθη, η Ομόνοια έκανε τα λιγότερα γι’ αυτό και είναι εκεί που βρίσκεται.

Από την στιγμή που είναι στην πρώτη θέση σφριγηλή ομάδα η Ανόρθωση Έχει και αυτή τις πιθανότητες της για τον τίτλο. Η πρόοδος που έχει κάνει η Ανόρθωση φέτος νομίζω πως ίσως είναι πιο μεγάλη από την ΟΜΟΝΟΙΑ.  Παλεύει σχεδόν με τα ίδια δεδομένα με πριν. Έχει κάνει μια τεράστια πρόοδο

Θα πω ότι είναι Ανόρθωση μαζί με την ΟΜΟΝΟΙΑ το φαβορί για τον τίτλο αλλά μέσα μου διεκδικητές είναι επίσης Aποέλ και Απόλλωνας. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είναι δυνατές ομάδες

Σαν ΟΜΟΝΟΙΑτες μας ικανοποιεί που παίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο καλό ποδόσφαιρο. Νιώθουμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Παρόλο που είναι μεγάλη ομάδα με πολλούς τίτλους για μια 10ετία πέρασε μεγάλη κρίση. Είναι σαν όνειρο. Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει ότι μπορεί και αξίζει για το πρωτάθλημα. Θα περιμένουμε. Θα κριθεί στην αντοχή και στο βάθος των ομάδων. Κόντρα στην ΑΕΛ με τις κινήσεις του ο προπονητής, έδειξε ότι έχει βάθος η ομάδα.”