Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κακογιάννης: «Πιο σταθερή ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ… 50-50 το ματς με ΑΕΛ

Κακογιάννης: «Πιο σταθερή ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ… 50-50 το ματς με ΑΕΛ


Μίλησε στον Super-Sport FM 104.0 ο πρώην παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΑΕΛ Λοίζος Κακογιάννης. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου αλλά και στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα ντέρμπι, δεν μπορούμε να προδικάσουμε, αλλά ούτε να πούμε ότι κάποια ομάδα έχει προβάδισμα. Είναι θέμα του ποια ομάδα θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι 50-50. Παίζουν και οι δύο ομάδες καλό ποδόσφαιρο».

Για τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ: «Είναι σε πολύ καλύτερο στάδιο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Φέτος, έδειξε κάτι το διαφορετικό και είναι κάτι που θέλει όλος ο φίλαθλος κόσμος».

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση έχει σταθερότητα, με εξαίρεση τα τελευταία αποτελέσματα. Ο Τιμούρ ξέρει πως θα φέρει την ομάδα στο σωστό δρόμο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα. Εκεί που λες ότι κάποια ομάδα πήγε να ξεχωρίσει, έρχεται η ανατροπή. Καμία ομάδα δεν έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι συναρπαστικό πρωτάθλημα και όλοι χάνουν βαθμούς από εκεί που δεν το περιμένεις».

Αν υπάρχει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου: «Η πιο σταθερή ομάδα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά όχι με μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες ομάδες., Ο τρόπος παιχνιδιού δείχνει τη σταθερότητα που έχει. Υπάρχουν όμως ακόμα πολλά παιχνίδια».