Home TOP NEWS Οι αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών μετά το ντέρμπι

Οι αναρτήσεις των ποδοσφαιριστών μετά το ντέρμπι


Ανάρτηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ με τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τον αγώνα με το Αποέλ.

Αναλυτικά:

Αντιδράσεις από τους ποδοσφαιριστές μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαμε ψες μετά το τέλος του «αιώνιου» ντέρμπι που έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Ματ Νταρμπισάιαρ

«Από την κορυφή της βαθμολογίας μπαίνουμε στα πλέι-οφ» έγραψε στην ανάρτησή του ο αρχηγός της ομάδα μας.

Έρικ Μποτεάκ

Ποστάρισμα με «κορυφή», ευχαριστίες προς τον κόσμο και υπόσχεση για την συνέχεια, πραγματοποίησε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Γάλλος ακραίος επιθετικός. «Δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα!! Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση πριν από τα πλέι-οφ. Θα αγωνιστούμε για να κρατήσουμε την κορυφή. Ευχαριστούμε τους οπαδούς για την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Θα παραμείνουμε ενωμένοι παλικάρια. Μόνο ΟΜΟΝΟΙΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νταβίντ Ακιντόλα

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός έγραψε: «Στην κορυφή του πρωταθλήματος. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος» για να συνοδεύσει τη φωτογραφία που ανέβασε.

Γιόρντι Γκόμεθ

Στη δράση μετά τον τραυματισμό του επέστρεψε ο Ισπανός μέσος. Ο Γκόμεθ ανέφερε στην ανάρτησή του «+1 και κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Χαρούμενος που έπαιξα ξανά».

Γιαν Λέτσιακς

Ανάρτηση με ένα ωραίο δημιουργικό που αποτυπώνει την εικόνα του πρωταθλήματος με την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή, έκανε ο Τσέχος μπακ. «Καλός ο βαθμός χθες, τώρα είμαστε στην κορυφή οπόταν ας συνεχίσουμε έτσι στα πλέι-οφ».

Ανδρόνικος Κακουλλής

Για ένα εικοσάλεπτο αγωνίστηκε στο «αιώνιο» ντέρμπι ο νεαρός επιθετικός. Ανέβασε story με στιγμή που ακολούθησε μπροστά από το πέταλο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές να ευχαριστούν τον κόσμο για τη στήριξη και τον κόσμο να ανταποδίδει το χειροκρότημα.