Home TOP NEWS Πέσαμε για άλλη μια φορά από τα σύννεφα…

Πέσαμε για άλλη μια φορά από τα σύννεφα…


Διαβάζοντας κανείς τις δηλώσεις (καταγγελίες θα λέγαμε) του Άρη Σοϊλέδη σε ΜΜΕ της πατρίδας του και συγκεκριμένα στο sport24.gr, αντιλαμβάνεται το πόσο σοβαρές είναι.

Ο ποδοσφαιριστής έδωσε στο φως της δημοσιότητας μεταξύ άλλων μια «ανέκδοτη» ιστορία από το πέρασμα του στην Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ, αποκαλύπτοντας ότι ενώ είχε συμβόλαιο με την ομάδα μας προσεγγίστηκε από τον Πρόεδρο του Αποέλ.

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο το θέμα είναι γεγονός ότι εδώ προκύπτει σοβαρή καταγγελία. Βάση των Ευρωπαϊκών κανονισμών της UEFA απαγορεύεται ρητά άλλη ομάδα να είχε επαφές μαζί του για να τον εντάξει στο ρόστερ της και από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής διατηρούσε συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ το ότι πραγματικά έγινε ήταν παράτυπο.

Αν ο Αποέλ ή ο κάθε Αποέλ από την στιγμή που ο Σοϊλέδης είχε συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ αν τον ήθελε πραγματικά να τον κάνει δικό του θα έπρεπε να προσεγγίσει τους ανθρώπους της ομάδας μας και ΟΧΙ τον παίκτη.

Τα ερωτήματα που τίθενται αυτή την στιγμή μέσα από τις δηλώσεις του Ελλαδίτη αμυντικού είναι πολλά τα οποία χρίζουν εξέτασης. Το χρονικό σημείο που προσεγγίστηκε ο παίκτης από τους ανθρώπους του Αποέλ και αν ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε για τις κινήσεις που έκανε ο Αποέλ για να τον εντάξει παράτυπα στο ρόστερ του.

Πάντως έστω και αργά θα πρέπει οι αρμόδιοι (ΚΟΠ, Πειθαρχικός Εισαγγελέας, Αστυνομία) να παρέμβουν και να εξετάσουν την εν λόγω περίπτωση καθώς πίσω από αυτή την κίνηση μπορεί να κρύβονται κι άλλα κίνητρα και αν μέσα από τις εξετάσεις αποδειχτεί κάτι τότε προκύπτουν πιθανώς ποινικές ευθύνες οι οποίες αναμένουμε ότι θα αποδοθούν.