Home TOP NEWS Μια ζαριά καλή και… όλα μπορούν να γινούν!

Μια ζαριά καλή και… όλα μπορούν να γινούν!


Η Τετάρτη (17/6) ήταν μέρα απαντήσεων όσον αφορά το Ευρωπαϊκό καλεντάρι της νέας αγωνιστικής περίοδο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήδη γνωρίζουν ότι σε ένα δίμηνο ακριβώς η ομάδα μας θα ριχτεί στην “μάχη” της Ευρώπης, με την πρόκληση να είναι τεράστια καθώς στόχος όλων είναι μια πολύ καλή πορεία και γιατί όχι και είσοδος Ευρωπαϊκό όμιλο.

Φυσικά για να παιχτεί το πιο πάνω σενάριο δεν θα εξαρτηθεί μονάχα από την ομάδα μας, αλλά και από τα κέφια που θα έχει η κληρωτίδα και τους αντιπάλους που θα βγάλει κυρίως στους τρεις προκριματικούς γύρους που οι αγώνες θα είναι μονοί.

Εμείς θα ασπαστούμε το γνωστό άσμα το οποίο λέει “ρίξε μια ζαριά καλή” και ας ελπίσουμε ότι στην φετινή Ευρωπαϊκή μας πορεία θα μας χαμογελάσει η τύχη, όσον αφορά τους αντιπάλους και τις έδρες, ώστε να αυξήσουμε τις ελπίδες μας στην Ευρώπη.

Πάντως όποιοι κι αν είναι οι αντίπαλοι μας το σίγουρο είναι πως δεν θα τους φοβηθούμε. Η ομάδα μας κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν έδειξε αγωνιστική πειθαρχία και απέδειξε ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και σε συνάρτηση με όλα όσα είδαμε από τους ποδοσφαιριστές του Μπεργκ, είμαστε βέβαοι ότι θα δώσουν το 100% για να αγγίξουν το όνειρο.