Home TOP NEWS Οι δύο που δεν ήρθαν πέρσι και… καλά έκαναν!

Οι δύο που δεν ήρθαν πέρσι και… καλά έκαναν!


Δύο ήταν οι περιπτώσεις στην περσινή μεταγραφική περίοδο για τις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε προσπάθεια όμως δεν τις ολοκληρώσε στο τέλος. Κάθε εμπόδιο για καλό λέει η γνωστή ρήση και η οποία επιβεβαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό στη μεταγραφική περίοδο του προηγούμενου καλοκαιριού.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθεί ο Άντερσον Κορέια από την Νέα Σαλαμίνα όμως, παρά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να φύγει από το Μενεού και να έρθει στο Γέρι, η οικονομική διαφορά δεν επέτρεψε να γίνει τελικά το deal. Αποτέλεσμα… η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να καλύψει τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού με έναν εκ των κορυφαίων του περσινού πρωταθλήματος. Ο Γιαν Λέτσιακς ήταν αυτός που ήρθε για να ενθουσιάσει φίλους και αντιπάλους και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά assets της ομάδας.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν αυτή του Ρομπέρζ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ περίμενε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ήταν το σήριαλ που απασχόλησε για μεγάλο διάστημα, ωστόσο δεν έγινε κατορθωτο να αποκτηθεί ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός. Και έχοντας ελάχιστο χρόνο για να μεταγραφεί στην ομάδα κάποιος άλλος, ήρθε τελικά ένας παίκτη ο οποίος αποτέλεσε την πιο ιδανική/αξιόπιστη «δεύτερη επιλογή» στη χρονιά που ολοκληρώθηκε, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο όποιον ποδοσφαιριστή απουσίαζε από την άμυνα. Ο Τόμας Χούμποτσαν ήταν μία εξαιρετική κίνηση. Μάλιστα οι περσινές του παρουσίες οδήγησαν φέτος την ομάδα στο να του ανανεώσει το συμβόλαιο, όντας απόλυτα ικανοποιημένη από την προσφορά του.

Ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ακιντόλα, Παπουλής και Κίκο είναι αυτές τις μέρες στο προσκήνιο. Φαίνεται πως ο Ελλαδίτης θα καταλήξει στην ομάδα ενώ περιμένουμε τις εξελίξεις με τους άλλους δυο. Ότι κι αν γίνει πάντως, οι δύο περσινές περιπτώσεις για τις οποίες κάναμε αναφορά είναι ενδεικτικές των ικανοτήτων της ομάδας προγραμματισμού, και είναι βέβαιο πως μπορούν οι άνθρωποι της ομάδας να ελιχθούν αναλόγως, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αν τελικά δεν γίνει κατορθωτό να βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος» οι στόχοι που σήμερα είναι στο τραπέζι και για τους οποίους γίνεται η προσπάθεια. Χρόνος πάντως υπάρχει!