Home TOP NEWS Δικαιολογίες και προφάσεις για να καλύψουν την αδυναμία ή μήπως υπάρχει υστεροβουλία;

Δικαιολογίες και προφάσεις για να καλύψουν την αδυναμία ή μήπως υπάρχει υστεροβουλία;


Το επικοινωνιακό παιχνίδι του Απόλλωνα σε σχέση με τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Παπουλή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μας εξέπληξε αρνητικά. Με την ομάδα της Λεμεσού υπήρχε μία καλή σχέση τα προηγούμενα χρόνια ωστόσο η διοίκηση Κίρζη την αγνόησε, πετώντας την στα σκουπίδια για τους δικούς της λόγους.

Πρώτα ανέφεραν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αθέτησε τη συμφωνία η οποία δήθεν προέβλεπε πως αυτή ίσχυε και για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, με το έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας να τους διαψεύδει.

Ακολούθως άρχισαν να λένε ότι ο Παπουλής ήταν προσυνεννοημένος ξεχνώντας ότι λίγες μέρες προηγουμένως τον είχαν τιμήσει αποσύροντας και τη φανέλα με το Νο. 26.

Και όλα αυτά αφού, τουλάχιστον, παραδέχθηκαν ότι ο Παπασταύρου επικοινώνησε για να ενημερώσει.

Στα δικά μας μάτια, το σκηνικό που στήθηκε είναι ξεκάθαρο. Ο Απόλλων αδυνατούσε να κρατήσει τον Παπουλή ο οποίος μάλιστα «έπαιξε» αμέσως μετά σε μεταγραφικά ρεπορτάζ στην Ελλάδα ενώ, σύμφωνα και με τις πληροφορίες μας, όντως ήταν έτοιμος να φύγει από την Κύπρο.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Απόλλων έστησε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι για να κρύψει αυτή του την αδυναμία ή αν υπάρχει υστεροβουλία σε αυτό που επέλεξε να κάνει, προφασιζόμενος αθέτηση ώστε να σπάσει η συμφωνία που έγινε, για δικούς του λόγους.