Home TOP NEWS Τα δεδομένα, οι δυσκολίες και οι σκέψεις για την προετοιμασία

Τα δεδομένα, οι δυσκολίες και οι σκέψεις για την προετοιμασία


Μελετούν όλα τα σενάρια σε αυτή τη φάση για να βγει, υπό τις περιστάσεις, το καταλληλότερο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες οι πρώτες συγκεντρώσεις των ποδοσφαιριστών θα γίνουν το επόμενο Σαββατοκυρίακο (27-28/6) για τα εργομετρικά και η πρώτη προπόνηση την Δευτέρα 29/6.

Είναι δεδομένο ότι ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας θα γίνει στην Κύπρο, πιθανότατα στην Κυπερούντα, ενώ μελετούνται και προορισμοί στο εξωτερικό για να γίνει το βασικό στάδιο.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η προσπάθεια για να διευθετηθούν δυνατά φιλικά με κάποιες Ευρωπαϊκές ομάδες, προσπάθεια η οποία έχει δυσκολία καθώς υπάρχουν πρωταθλήματα τα οποία είναι σε εξέλιξη και ενδεχομένως τη χρονική στιγμή στην οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδίωξει να δώσει αυτούς τους φιλικούς αγώνες, οι ομάδες να βρίσκονται σε διακοπές.

Από κει και πέρα υπάρχει και το ρίσκο με τον Κορονοϊό. Αν δηλαδή η ομάδα μεταβεί σε χώρα η οποία μέσα στο διάστημα παραμονής της, ενταχθεί στην κατηγορία χώρας με υψηλό κίνδυνο τότε τα μέτρα πρόληψης προνοούν όπως η ομάδα με την επιστροφή της μπει σε καραντίνα για 2 εβδομάδες.

Γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να διαμορφωθεί το πλάνο με τους προορισμούς και τα φιλικά. Ο Λάκρου και οι συνεργάτες του πάντως, εργάζονται πυρετωδώς και όταν παρθούν οι αποφάσεις θα μάθουμε τα νεότερα.