Home TOP NEWS Τι γίνεται με τους δανεικούς…

Τι γίνεται με τους δανεικούς…


Φάνος Κατελάρης, Ζοέλ Περέιρα και Νταβίντ Ραμίρεζ είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές των οποίων ο δανεισμός ολοκληρώνεται σύντομα.

Το πρωτάθλημα της Σλοβακίας ολοκληρώνεται στις 11 Ιουλίου οπότε αναμένεται ότι ο Πορτογάλος δεξιός ακραίος αμυντικός θα καθυστερήσει να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Σίγουρα θα χρειαστεί και λίγες μέρες διακοπές για να ξεκινήσει προετοιμασία, με τις πρώτες σκέψεις αυτή τη στιγμή να… δείχνουν παραμονή του. Εκεί προσανατολίζεται η ομάδα προγραμματισμού χωρίς ωστόσο να είναι απόλυτα βέβαιο ότι αυτό θα γίνει. Πάντως θυμίζουμε ότι η αποχώρηση του στα μέσα της σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν αναγκαστική για να αποκτηθεί τερματοφύλακας.

Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας τελειώνει στις 27 Ιουνίου. Ο Φάνος Κατελάρης, εξ όσων γνωρίζουμε, επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει μπάλα στο εξωτερικό και δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να βρίσκεται φέτος στο ρόστερ.

Η περίπτωση του Νταβίντ Ραμίρεζ είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, είναι μάλιστα σχετικά υψηλό, δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας ενώ το γεγονός ότι κουβαλάει σοβαρό τραυματισμό θα κάνει και την προσπάθεια νέου δανεισμού πιο δύσκολη.