Home TOP NEWS Γράφουν για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για Ιντέγε

Γράφουν για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για Ιντέγε


Δημοσίευμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας in2sports.gr, αναφέρει ότι ο Χένινγκ Μπεργκ και ο Νεόφυτος Λάρκου έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον κεντρικό επιθετικό του Άρη Θεσσαλονίκης, Μπράουν Ιντέγε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Τον 32 χρόνο Νιγηριανό σέντερ φορ Αίντε Μπράουν Ιντέγε έβαλαν στο “στόχαστρο” τους Χένινγκ Μπέργκ και Νεόφυτος Λάρκου για να πάρει θέση στην επίθεση της Ομόνοιας.

Ο Ιντέγε γνωστός περισσότερο από την θητεία του στον Ολυμπιακό Πειραιώς την διετία 2015-17 (43 συμμετοχές-23 τέρματα) αγωνίστηκε την χρονιά που πέρασε στον Άρη Θεσσαλονίκης όπου σε 19 συμμετοχές πέτυχε 7 τέρματα.

Ο Ιντέγε που έχει ύψος 1.81 θεωρείται από τους “βαρετούς” επιθετικούς που γεμίζουν την αντίπαλη περιοχή και είναι κάτι που ψάχνουν στην Ομόνοια με βάση ότι υπάρχουν οι περιφερειακοί επιθετικοί…

Ο Νεόφυτος Λάρκου ήδη προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες σε πρόταση προς τον Νιγηριανό επιθετικό και αναμένονται άμεσα εξελίξεις αφού οι “πράσινοι” εντείνουν πλέον τις ενέργειες τους για απόκτηση επιθετικού με βάση ότι η ομάδα μπήκε ήδη στο δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Από κει και πέρα οι πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο της Ομόνοια Σταύρο Παπασταύρου να έχει δώσει εντολή για να “φύγει” μία καλύτερη οικονομική πρόταση προς την Μίντιλαντ για την απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα χωρίς βεβαίως να υπάρχει και πρόθεση να ξεφύγουν από τις οικονομικές γραμμές που έχουν τεθεί.

Οι πληροφορίες φέρουν τους “πράσινους” να προσφέρουν ένα ποσό της τάξης των 300 χιλιάδων Ευρώ στην Δανέζικη ομάδα η οποία ως γνωστό ζητά ένα ποσό γύρω στο μισό εκατομμύριο. Αναμένεται λοιπόν οι συζητήσεις να κορυφωθούν τα επόμενα 24 ώρα και στην Ομόνοια αισιοδοξούν ότι το θέμα Ακιντόλα θα τελειώσει θετικά για την ομάδα”.