Home TOP NEWS “Σειρήνες” από Πολωνία για Φάνο Κατελάρη

“Σειρήνες” από Πολωνία για Φάνο Κατελάρη


Ενδιαφέρον για να εντάξει στο έμψυχο της δυναμικό φαίνεται ότι έχει επιδείξει η Βίσλα Πλοτσκ της Πολωνίας σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χρίστου Θεοχάρους του Goal.com.cy.

Διαβάστε κι αυτό:Κλείνει σύντομα το κεφάλαιο Κατελάρη

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι, η Πολωνική ομάδα διαμήνυσε στον Κατελάρη το έντονο ενδιαφέρον της με την υποσημείωση πως εξετάζει άλλη μία περίπτωση ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση και σύντομα θα πάρει την οριστική της απόφαση.

Η πλευρά του Κατελάρη όπως σημειώνεται είναι σε συνεχή επικοινωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ, εξετάζοντας την περίπτωση ο ποδοσφαιριστής να παραχωρηθεί ως δανεικός ή ως ελεύθερος, επίσης το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πολωνοί δεν δείχνουν διάθεση να πληρώσουν χρήματα για αγορά του Κατελάρη, ωστόσο προτείνουν σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Από την στιγμή που ο Κατελάρης τέθηκε εκτός πλάνων από τον Χένινγκ Μπεργκ έχει θέσει προτεραιότητα μεταγραφής του στο εξωτερικό και η προοπτική της Βίσλα Πλοτσκ η οποία κατέλαβε την 12η θέση με 51 βαθμούς στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκυρίακο, αλλά και το Πολωνικό πρωτάθλημα φαίνεται να καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις φιλοδοξίες του Κατελάρη.

Πάντως θα αναμένουμε να δούμε αν όντως υφίσταται το ενδιαφέρον από την Βίσλα Πλοτσκ και παράλληλα θα περιμένουμε τις αποφάσεις που θα παρθούν από την ομάδα προγραμματισμού των “πρασίνων” η οποία θα παίξει κι αυτή σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή καθώς ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2023.