Home TOP NEWS Η απώλεια Ουζόχο, ο Παπασταύρου και οι περιπτώσεις Ακιντόλα-επιθετικός

Η απώλεια Ουζόχο, ο Παπασταύρου και οι περιπτώσεις Ακιντόλα-επιθετικός


Όπως και να το κάνουμε, η απόκτηση του Φράνσις Ουζόχο από το Αποέλ δεν ήχησε καλά στα αφτιά μας. Θα πρέπει να δεχτούμε πως μία εξωγηπεδική «μονομαχία» με το Αποέλ χάθηκε.

Σίγουρα δεν θα τα βάψουμε μαύρα, ούτε και από αυτή την εξέλιξη θα επηρεαστεί η ομάδα. Περισσότερο επικοινωνιακά επηρεάζει η απώλεια Ουζόχο, ενώ πρέπει να παραδεχτούμε πως το Αποέλ εντάσσει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό και εξαιρετικά εξελίξιμο τερματοφύλακα. Επένδυσε για να επωφεληθεί, αγωνιστικά στην παρούσα φάση, και οικονομικά στο μέλλον.

Αυτοί ήταν άλλωστε και οι λόγοι για τους οποίους η ΟΜΟΝΟΙΑ εξέφρασε την πρόθεση για να τον κρατήσει στο ρόστερ της, παρά το γεγονός ότι υπάρχει πληρότητα στη θέση του τερματοφύλακα.

Δεν ξέρουμε αν ο Παπασταύρου θα το δει πλέον και λίγο εγωιστικά.

Σε πρώτη φάση πάντως θεωρούμε πως πρέπει να γίνει περισσότερη προσπάθεια για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η προσπάθεια παραμονής του Ακιντόλα, χωρίς βέβαια αυτό να εξαρτάται  αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ, και ακολούθως θα περιμένουμε μία δυνατή κίνηση που θα αφορά στον επιθετικό.

Ενδεχομένως η εξέλιξη αυτή με τον Ουζόχο να βάλει σε σκέψεις την ομάδα προγραμματισμού για μεταγραφή και στη θέση του τερματοφύλακα.