Home TOP NEWS Η περίπτωση Αλμοέζ δεικνύει αυτό που η ομάδα επιδιώκει για την ενίσχυση

Η περίπτωση Αλμοέζ δεικνύει αυτό που η ομάδα επιδιώκει για την ενίσχυση


Βγήκε χθες προς τα έξω το όνομα επιθετικού για τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε προσπάθεια να αποκτήσει. Ο 23χρονος Αλί Αλμοέζ από το Κατάρ αποτέλεσε για την ομάδα μας μεταγραφικό στόχο,, ήταν ωστόσο έτσι κι αλλιώς μία πολύ δύσκολη και δεν προέκυψε η μεταγραφή.

Αυτή ωστόσο η περίπτωση του ποδοσφαιριστή που επιχείρησε να φέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ δεικνύει και το σκεπτικό πάνω στο οποίο κινούνται στην ομάδα και είναι ακριβώς αυτό που σας μεταφέραμε πριν από μερικές μέρες.

Θέλουμε να φέρουμε έναν ποδοσφαιριστή στο μπάτζετ που καθορίστηκε, θέλουμε ποδοσφαιριστή αξίας με προοπτική και ο οποίος θα μπορέσει να δώσει με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά το κάτι παραπάνω στην επίθεση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κινήθηκε λοιπόν για τον άγνωστο, σε πολλούς, Αλί Αλμοέζ, βασικό ωστόσο επιθετικό της Εθνικής ομάδας της χώρας του, πρώτο σκόρερ στο τελευταίο Ασιατικό Κύπελλο, ποδοσφαιριστή με μεγάλη χρηματιστηριακή αξία και μεγάλη προοπτική.

Πάνω σε αυτό το μοτίβο γίνεται η προσπάθεια της ομάδας και αναμένουμε με ενδιαφέρον να ακούσουμε το όνομα που θα έρθει για να ενισχύσει την ομάδα στην επιθετική της γραμμή.