Home TOP NEWS Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε για φιλικό ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Ολυμπιακό Πειραιώς

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε για φιλικό ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Ολυμπιακό Πειραιώς


Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε ομιλία του στο Ρέντη, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, τους μετέφερε ότι αν τελικά δεν γίνει το ματς του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, τότε θα έρθουν Κύπρο για να αντιμετωπίσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ σε φιλική αναμέτρηση.

Αυτούσια η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος ο οποίος δημιουργεί και προγραμματίζει τι πρέπει να κάνει με επαγγελματικό τρόπο. Αν δεν γίνει τελικά ο τελικός Κυπέλλου, θα παίξουμε ένα φιλικό την Τετάρτη με την Ομόνοια Λευκωσίας, ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το μεγάλο παιχνίδι που έχουμε με τη Γουλβς στην Αγγλία», επεσήμανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν στις 5 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Γουλβς στην Αγλλία στον επαναληπτικό του 1-1 του Καραϊσκάκης και συνεπώς αν δεν πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα, θα ψάξει τρόπο για να μην “σκουριάσουν” οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα παρθεί η απόφαση για τον τελικό κυπέλλου στην Ελλάδα και  αναλόγως των αποφάσεων θα εξαρτηθεί αν θα δούμε τους Πειραιώτες να τα λένε φιλικά με την ομάδα μας.