Home TOP NEWS Τι θα σημαίνει για την ΟΜΟΝΟΙΑ ένα φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς

Τι θα σημαίνει για την ΟΜΟΝΟΙΑ ένα φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς


Από το απόγευμα της Πέμπτης (23/7) κυκλοφορούν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη σε Ελλαδικά ΜΜΕ, στις οποίες προανάγγειλε φιλικό κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό Πειραιώς και ΑΕΚ.

Διαβάστε αυτό: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε για φιλικό ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Ολυμπιακό Πειραιώς

Τι θα σημαίνει όμως μια ενδεχόμενη φιλική αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς;

Αρχικά να πούμε ότι μετά την ακύρωση της αναμέτρησης με την Άστρα Γκιουργκιου η οποία θα ήταν και η πρόβα τζενεράλε της ομάδας μας, ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της, ένα ενδεχόμενο φιλικό με τον Ολυμπιακό Πειραιώς θα έρθει την κατάλληλη στιγμή και θα είναι ότι καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Καταρχάς το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις κόντρα σε ένα «ζεστό» και δυνατό αντίπαλο, ο οποίος προέρχεται από επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Ελλάδας, στο κύπελλο, ενώ αγωνίζεται και στους «16» του Europa League.

Επίσης ο Νορβηγός κόουτς σε ένα τέτοιο φιλικό, με ένα αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, θα έχει θα έχει την δυνατότητα να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και το τι μπορούν να κάνουν σε ένα ματς με υψηλές εντάσεις το οποίο αν γίνει, θα γίνει λίγες βδομάδες πριν από το πρώτο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ευρώπη.

Από την στιγμή που οι Πειραιώτες θα θέλουν να εκμεταλλευθούν το φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ για να μην «σκουριάσουν» οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει του επαναληπτικού με την Γουλβς στις 5 Αυγούστου, τότε ο Πορτογάλος κόουτς των «ερυθρολεύκων» αναμένεται ότι θα παρατάξει όλα τα διαθέσιμα του «όπλα» κόντρα στην ομάδα μας, συνεπώς το φιλικό θα είναι και ένα δυνατό τεστ και για το σύνολο του Μπεργκ.