Home TOP NEWS Στην Ελλάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Στην Ελλάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ με όλα τα έξοδα πληρωμένα


Ο Ολυμπιακός Πειραιώς έκανε πρόταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη (29/7) στην Ελλάδα, αγώνας ο οποίος θα εξαρτηθεί φυσικά αν θα γίνει από τις αποφάσεις που θα ληφθούν την ερχόμενη Δευτέρα (27/7) για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί η ομάδα μας 24ώρες μετά το φιλικό με τους “ερυθρόλευκους” να προγραμμάτισε άλλο φιλικό κόντρα στην Ζαλαεργκεζέγκι στο ΓΣΠ, εντούτοις έκανε αποδεκτή την πρόταση των Πειραιωτών, καθώς θα είναι μια ευκαιρία και για τους “πράσινους” να τα πουν σε φιλικό επίπεδο με ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, κάτι που το ήθελαν αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Πάντως με τα όσα διαρρέουν από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την πλευρά των ανθρώπων του Ολυμπιακού, είναι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται να ενημέρωσε την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι προτίθεται να καλύψει όλα τα έξοδα της ομάδας μας για τη μετάβαση και διαμονή της στην Αθήνα.

Τώρα αυτό που απομένει είναι να βγούν οι αποφάσεις για την τύχη του Κυπέλλου Ελλάδας, την ερχόμενη Δευτέρα και ακολούθως να οριστικοποιηθεί το φιλικό με ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές.