Home TOP NEWS Το απόγευμα το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Το απόγευμα το φιλικό με τον Ολυμπιακό


Στις 7 το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας της. Θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα δοκιμασία για την ομάδα μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση μιας και το Ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι ο Μπεργκ, με δεδομένο ότι η ομάδα δίνει άλλον έναν αγώνα αύριο. Ως γνωστόν δεν είναι στη διάθεση του ο Παπουλής ενώ έμειναν Κύπρο επίσης οι Παναγή, Παναγιώτου και Σάββα.

Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ωστόσο σίγουρα σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Πολύ δουλειά στην άμυνα θα περιμένει να δει ο Μπεργκ, θα είναι καλή δοκιμασία και για τον Φαμπιάνο ενώ σίγουρα θα είναι από τα παιχνίδια που θα παίξει πολύ η ομάδα στην αντεπίθεση.

Θα είναι ένα πολύ χρήσιμο τεστ μέσα από το οποίο ο Νορβηγός θα δει την κατάσταση των παικτών του και της ομάδας, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι δοκιμές που θα κάνει.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και ενημέρωση για το παιχνίδι θα λαμβάνουμε από το γραφείο τύπου της ομάδας μας.