Home TOP NEWS Ακιντόλα ή άλλος;

Ακιντόλα ή άλλος;


Είναι γεγονός πως το θέμα Ακιντόλα έχει… πλατιάσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένει, ο Ακιντόλα θέλει και η Μίτζιλαντ το δυσκολεύει.

Το Σάββατο η ιστοσελίδα kerkida.net δημοσίευσε πληροφορίες της, ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον υπεύθυνο για θέματα προγραμματισμού των Δανών Ράσμους Άνκερσεν, οι οποίες αναφέρουν ότι η Μίτζιλαντ έχει στα χέρια της πρόταση από ομάδα της Τουρκίας ύψους 1,2 εκ Ευρώ ενώ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι προτάσεις από τις Κυπριακές ομάδες για τον ποδοσφαιριστή είναι χαμηλές.

H συνομιλία με τον Άνκερσεν:

Ρωτήσαμε πως και ο Ακιντόλα έμεινε εκτός από το φιλικό ματς. Αν είναι ανέτοιμος, τραυματίας ή αν σχετίζεται με πιθανή αποχώρησή του.

“Ο παίκτης έμεινε εκτός του φιλικού γιατί έχουμε προσφορά για να τον παραχωρήσουμε. Είναι μια προσφορά 1,2 εκατομμύρια ευρώ”.

Από που είναι η προσφορά, θα την αποδεχθείτε;

“Είναι από την Τουρκία. Την εξετάζουμε”.

Οι ομάδες από την Κύπρο που ζήτησαν τον ποδοσφαιριστή, δεν έχουν πιθανότητες;

“Οι προσφορές είναι πολύ χαμηλές αυτή τη στιγμή από την Κύπρο”

Αν τις αυξήσουν;

“Αν αυξήσουν τις προσφορές τους δεν υπάρχει κανένας λόγος που να μην μπορούν να τον πάρουν”.

 

Τώρα, ο λόγος για τον οποίο η Μίτζιλαντ ακόμα μελετάει μία πρόταση η οποία είναι, σύμφωνα με όσα διέρρεαν τελευταία, εντός του πλαισίου των οικονομικών αξιώσεων της, τη στιγμή μάλιστα που ο Νιγηριανός ίσως και να είναι εκτός πλάνων του προπονητή, είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Δεν είναι πάντως κάτι που μας ακούγεται πολύ λογικό.

Η αναμονή από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλά κρατεί ωστόσο γίνεται αντιληπτό πως πλέον οι Λάρκου, Ταραπουλούζης και Μπεργκ βλέπουν πιθανούς υποψήφιους ακραίους επιθετικούς, με περισσότερη πλέον θέρμη.

Πιθανολογούμε πως το όλο ζήτημα δεν θα αργήσει να κλείσει οριστικά, αν και χρόνος για μεταγραφές υπάρχει και μάλιστα μπόλικος. Έχουμε σχεδόν ένα μήνα ακόμα, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και περιμένουμε να δούμε τους χειρισμούς της ομάδας μας από δω και πέρα.