Home TOP NEWS Αναμονή για τα επόμενα φιλικά

Αναμονή για τα επόμενα φιλικά


Άλλη μια σειρά φιλικών αγώνων έκλεισε για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την βδομάδα. Η ομάδα ως γνωστόν τα είπε με τη Νέα Σαλαμίνα στο “Αμμόχωστος” και χθες(5/8) ανιμετώπισε σε ένα παιχνίδι ενός ημιχρόνου (διακόπηκε λόγω προβλήματος στον φωτισμό του “Τάσος Μάρκου”) την ΕΝΠ στο Παραλίμνι.

Μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων απομένουν 12 ή 13 μέρες αν η ομάδα μας αρχίσει από τον Α’ πρόκριμαστικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σε αντίθετη περίπτωση αν η ομάδα μας ξεκινήσει στον Β΄προκριματικό, τότε οι επίσημες υποχρεώσεις των “πρασίνων” θα είναι σχεδόν σε δύο βδομάδες για το πρωτάθλημα κόντρα στην Πάφο στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Με βάση τα πιο πάνω λοιπόν η ομάδα προγραμματισμού είναι λογικό ότι θα αναζητήσει και κάποιους άλλους δυνατούς αντιπάλους (πιθανών κι από το εξωτερικό), για να τα πει φιλικά μαζί τους η ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι ώστε να μπορέσει το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ να προετοιμαστεί ακόμη καλύτερα και να μπορέσει να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμο γίνεται σε Ευρώπη ή πρωτάθλημα.

Σίγουρα όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τα φιλικά θα είναι ακόμη πιο χρήσιμα για το Νορβηγό κόουτς, αφού σε αυτά θα μπορέσει να κάνει τις τελικές του δοκιμές,αλλά και να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα του έχοντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, κυρίως αυτών που προορίζει για το βασικό σχήμα.