Home TOP NEWS Επιθυμητές και ανεπιθύμητες ομάδες στον Α’ προκριματικό

Επιθυμητές και ανεπιθύμητες ομάδες στον Α’ προκριματικό


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αρχίσει οριστικά την προσπάθεια της από τον Α’ προκριματικό.

Διαβάστε κι αυτό: Οριστικό! Το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ξεκινήσει από τον Α’ προκριματικό

Το πέναλτι “φάντασμα” της Λυόν, αλλά και τα δύο γκολ του Κριστιάνο δεν έφταναν για να προκριθεί η Γιουβέντους στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που αυτομάτως θα κρατούσε το όνειρο των “πρασίνων” ζωντανό για να ξεκινήσουν στον Β’ προκριματικό γύρο.

Συνεπώς αύριο το μεσημέρι (14:00) η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρίσκεται στο γκρουπ των δυνατών στην κλήρωση για τον Α’ προκριματικό γύρο και θα μάθει πλέον τον πρώτο της αντίπαλο στο φετινό Ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Οι ομαδες έχουν γίνει γνωστές εδώ και καιρό και μια εξ αυτών θα βρεθεί στον δρόμο του “τριφυλλιού”. Ρίχνοντας λοιπόν ξανά μια ματιά στους πιθανούς αντιπαλούς μας, είναι γεγονός ότι υπάρχουν τόσο επιθυμητοί, όσο και ανεπιθυμήτοι.

Στους επιθυμητούς θα μπορούσαμε να συγκαταλέξουμε τις ομάδες από τις μικρές χώρες όπως το Γιβραλτάρ, το Λουξεμβούργο, την Μάλτα και τα Νησιά Φαρόε. Απ την άλλη στους ανεπιθύμητους θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε την πρωταθλήτρια Σουηδίας Τζουργκάρντεν, την πρωταθλήτρια Φινλανδίας Κουπς, την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας Δυναμό Μπρεστ, την Φλόραν Ταλίν της Εσθονίας, την Τσέλιε Σλοβενίας και την Ρίγα Λετονίας.

Φυσικά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμούμε και ομάδες από χώρες όπως είναι η Γεωργία, η Αλβανία, η Βοσνία, η Ισλανδία κτλ.

Οι πιθανοί αντιπάλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον Α’ προκριματικό

Φόλα ες (Λουξεμβούργο)
Ντζιουργκάρντεν (Σουηδία)
Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο)
Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)
Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία)
Ρίγα (Λετονία)
Κονάχς Κουάι (Ουαλία)
Γιουρόπα (Γιβραλτάρ)
Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε)
Κουόπιο (Φινλανδία)
Ρέικιαβικ (Ισλανδία)
Αραράτ (Αρμενία)
Τίρανα (Αλβανία)
Φλοριάνα (Μάλτα)
Σίλεκς (Σκόπια)
Τσέλιε (Σλοβενία)
Ομάδα από προ-προκριματικό (Λίνφιλντ Βορείου Ιρλανδίας ή Τρε Φιόρι Σαν Μαρίνο ή πρωταθλήτρια Κοσόβου ή πρωταθλήτρια Ανδόρας)

Εννοείται ότι στην λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους υπάρχουν επιθυμητές και ανεπιθυμητές ομάδες, όμως σε κάθε περίπτωση με όποια κι αν κληρωθεί η ομάδα μας το μεσημέρι της Κυριακής θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα για να μπορέσει να εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης για τον Β’ προκριματικό.

Το γεγονός ότι τα παιχνίδια θα είναι νοκ – αουτ μέχρι τα πλέι – οφ, τα λάθη σε κάθε περίπτωση θα είναι κάτι περισσότερο από απαγορευτικά, συνεπώς θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή και συγκέντρωση και στα 90λεπτά του αγώνα που θα κληθεί να δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ είτε στις 18, είτε στις 19 του Αυγούστου.