Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας ενόψει Αραράτ

Πρόβλεψη εντεκάδας ενόψει Αραράτ


Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το αποψινό παιχνίδι με την Αραράτ. Απέναντι σε μία φιλόδοξη ομάδα, πρωταθλήτρια στη χώρα της, με επίσημους αγώνες στα πόδια της, φιλοδοξίες και αυτή για διάκριση στην Ευρώπη, θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ΟΜΟΝΟΙΑ για να τα καταφέρει.

Κρατάμε τις δηλώσεις του προπονητή και των παικτών τις τελευταίες μέρες. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο απόδοσης μας στο γήπεδο είπε ο Μπεργκ, είπε ο Γκόμεθ, είπε ο Λανγκ κι ο Λούφτνερ. Σίγουρα όλοι πιστεύουν στις δυνάμεις τους όμως θα πρέπει το απόγευμα να καταθέσουν ψυχή, να έχουν αυτοπεποίθηση και να βγάλουν εντός των 4ων γραμμών τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο.

Η απουσία Παπουλή είναι δεδομένη. Με αυτήν θα πρέπει να ζήσουμε και χωρίς τον Ελλαδίτη θα πάμε για τη νίκη. Ο Μαυρίας είναι καλά και περιμένουμε ότι θα είναι βασικός.

Υπάρχουν οι σίγουροι στην εντεκάδα αλλά και ορισμένοι οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις θέση σε αυτήν.

Πιθανολογούμε πως ο Μπεργκ θα παρατάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Φαμπιάνο στο τέρμα, τους Λούφτνερ και Λανγκ στο κέντρο της άμυνας, τον Χούμποτσαν δεξιά στην άμυνα και τον Λέτσιακς αριστερά. Βίτορ Γκόμες και Γιόρντι Γκόμεθ θα κινούνται στο χώρο του κέντρου με τον Μποτεάκ λίγο πιο μπροστά στον κεντρικό διάδρομο σε πιο δημιουργικό ρόλο. Ο Μαυρίας θα παίξει στο δεξί φτερό στην μεσοεπιθετική γραμμή ενώ ο Τιάγκο αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης περιμένουμε να δούμε τον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Θέση στην εντεκάδα πάντως διεκδικούν οι Κούσουλος, ο οποίος ήταν διακριθείς στα φιλικά της ομάδας, και Ντούρις ο οποίος έχει την εμπειρία αυτών των αγώνων. Υπολογίζουμε ωστόσο πως οι δύο θα είναι σήμερα επιλογές στον πάγκο όπως επίσης οι Κυριακίδης, Παναγή, Κίκο, Λοϊζου, Τζιωνής, Χάμπος, Παναγιώτου, Σάββα και Βενιζέλου