Home TOP NEWS Το δίλλημα του Μπεργκ ενόψει Αραράτ! Ντούρις ή Κακουλλής για την κορυφή;

Το δίλλημα του Μπεργκ ενόψει Αραράτ! Ντούρις ή Κακουλλής για την κορυφή;


Λίγο πολύ «διαβάσαμε» τις προθέσεις του Χένινγκ Μπεργκ για το πώς, αλλά και με ποια πρόσωπα σκέφτεται να παρατάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο επερχόμενο παιχνίδι με την Αραράτ το οποίο θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη στην Αρμενία.

Τώρα το μεγάλο δίλλημα που καλείται να διαχειριστεί ο Νορβηγός κόουτς των «πρασίνων» είναι η επιλογή του ποδοσφαιριστή που θα καλύψει την κορυφή της επίθεσης.  Ως γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στην συγκεκριμένη θέση και δεν είναι άλλοι από τους Μίχαλ Ντούρις και Ανδρόνικο Κακουλλή.

Για τον Μίχαλ Ντούρις αναφερθήκαμε και μετά το φιλικό με την Δόξα Κατωκοπίας, σημειώνοντας ότι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον αγώνα και ότι ελάχιστες φορές πήγε η μπάλα πάνω του, ενώ έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστεί και να αφομοιώσει τη φιλοσοφία του προπονητή του.

Απ την άλλη ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής έδειξε από τα πρώτα κιόλας φιλικά, αλλά και στο πρόσφατο με την Δόξα ότι, θα αποτελέσει ένα γερό χαρτί στα χέρια του Μπεργκ την φετινή σεζόν, με το Νορβηγό να εμπιστεύεται και να στηρίζεται στο ταλέντο, αλλά και τον ενθουσιασμό του Κακουλλή, με κλειστά τα μάτια.

Συνεπώς ο κόουτς των «πρασίνων» καλείται μέχρι την Τετάρτη να σκεφτεί αρκετά για τον ποδοσφαιριστή που θα τοποθετήσει στην «αιχμή» του δόρατος με το Νορβηγό να έχει να επιλέξει ανάμεσα στην εμπειρία του Ντούρις και τον ενθουσιασμό του Κακουλλή.

Πάντως αν κρίνουμε με αυτά που είδαμε από τους δύο ποδοσφαιριστές στην πρόβα «τζενεράλε» με την Δόξα εικάζουμε ότι, ο Κύπριος επιθετικός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στην Αρμενία.