Home TOP NEWS Οι ιδιαιτερότητες, οι δυσκολίες της πρεμιέρας της Ευρώπης και… το καθήκον της...

Οι ιδιαιτερότητες, οι δυσκολίες της πρεμιέρας της Ευρώπης και… το καθήκον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!


Σιγά – σιγά η προσμονή φτάνει στο τέλος της, καθώς η 19η Αυγούστου πλησιάζει, ημέρα όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ριχτεί στην «μάχη» της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας την Αραράτ στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα γίνει στην Αρμενία.

Σίγουρα την επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από τέσσερα χρόνια,  τόσο οι άνθρωποι της ομάδας μας, όσο και οι χιλιάδες φίλοι των «πρασίνων» θα την φαντάζονταν αλλιώς, ωστόσο η πανδημία του κορωνοίού έχει αλλάξει τα πάντα ακόμη και… στο ποδόσφαιρο.

Το φετινό Ευρωπαϊκό ταξίδι του «τριφυλλιού» λόγω της πανδημίας που έχει πλήξει συθέμελα και το ποδόσφαιρο ανά το παγκόσμιο, θα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, αλλά και δυσκολίες μέσα από τις οποίες η ομάδα μας θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να αντεπεξέλθει.

Το γεγονός ότι οι αγώνες μέχρι τα πλέι – οφ θα είναι μονοί, το ότι η ομάδα μας θα παίξει το μοναδικό 90λέπτο κόντρα στην την Αραράτ εκτός έδρας και το γεγονός ότι δεν θα έχει την στήριξη των φιλάθλων της, σίγουρα είναι μερικές από τις ιδιαιτερότητες, αλλά και δυσκολίες του Ευρωπαϊκού ταξιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Συνεπώς το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα κληθεί την ερχόμενη Τετάρτη (19/8) στο Γερεβάν της Αρμενίας να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πειθαρχημένη, σοβαρή, με τσαμπουκά και πείσμα να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που προέκυψαν και να κάνει το καθήκον, να πάρει δηλαδή τη νίκη και να φέρει την πρόκριση στην Λευκωσία.