Home TOP NEWS Υπογραφή συμβολαίου, πρώτες δηλώσεις και η πρώτη προπόνηση του Ντούρις

Υπογραφή συμβολαίου, πρώτες δηλώσεις και η πρώτη προπόνηση του Ντούρις


Οι πρώτες στιγμές του Σλοβάκου επιθετικού με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η υπογραφή του συμβολαίου του και οι δηλώσεις στο OFCTV!

Οι δηλώσεις του:

«Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες διότι έσπασα το συμβόλαιο μου με την Ανόρθωση. Περίμενα κάποιες προτάσεις. Είχα μία από το εξωτερικό και από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μίλησε μαζί μου ευθέως και πολύ σοβαρά και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Οι λόγοι που αποδέχθηκες την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; «Μου πήρε κάποιες μέρες να σκεφτώ ποιο είναι το καλύτερο για την καριέρα μου και την οικογένεια μου. Μίλησα με τον Ατζέντη μου και την οικογένεια μου και αποφασίσαμε πως το καλύτερο ήταν να μείνω στην Κύπρο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις στην ομάδα; «Πήγα ήδη στα αποδυτήρια και θα συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες στο γήπεδο».

Μίλησες με τον κύριο Μπεργκ; Τι σου είπε; «Μιλήσαμε. Συζυτήσαμε για ποδόσφαιρο, για την ομάδα και τι θέλει από μένα»

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στόχους και παθιασμένους οπαδούς… «Είναι πολύ καλό. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ αυτή τη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, καλό για την ομάδα και για τους οπαδούς».

Αγωνιστικά πως είσαι; «Άρχισα προετοιμασία με την Ανόρθωση πριν 5-6 εβδομάδες, ενώ έπαιξα και 3 παιχνίδια. Νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος για τη σεζόν».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ… «Να είστε υπομονετικοί. Θέλω να βρίσκομαι όσο πιο σύντομα στο γήπεδο και θέλω να βοηθήσω την ομάδα».