Home TOP NEWS Ανδρέας Μηλιώτης: «Ο τροχός γυρνάει, με στυλοβάτες παιδιά εκ των έσω!»

Ανδρέας Μηλιώτης: «Ο τροχός γυρνάει, με στυλοβάτες παιδιά εκ των έσω!»


Ο Γενικός διευθυντής της Ακαδημίας μας Ανδρέας Μηλιώτης πόσταρε χθες βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  στέλνοντας μέσα από τα γραφόμενα του ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Έγραψε:«Η αποψινή νίκη αφιερωμένη σε όσους μας έχουν πρήξει τα συκώτια για μεταγραφές…αφιερωμένη επίσης σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας! Η πρόκριση της Τετάρτης αφιερωμένη σε όλους όσους την τελευταία δεκαετία και βάλε, δεν εγκατέλειψαν ποτέ την προσπάθεια για να γυρίσει ο τροχός! Το συναίσθημα να βλέπεις τον τροχό να γυρνάει με στυλοβάτες παιδιά εκ των έσω δεν περιγράφεται…»

Δικαιούται ο Ανδρέας να αισθάνεται την περηφάνια διότι τα χρόνια της δουλειάς του, στο πόστο που κατέχει εδώ και μία δεκαετία, αποδίδουν καρπούς και ο ίδιος, όπως και όλοι μας, τους απολαμβάνει, βλέποντας τα… δικά του μωρά να πρωταγωνιστούν, να διακρίνονται και σήμερα να συζητάει για αυτά όλη η ποδοσφαιρική Κύπρος.

Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν προκύπτει τυχαία. Οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από σκλήρη δουλειά και αφοσίωση, στοιχεία τα οποία προτάσσει καθημερινά ο Γενικός Διευθυντής της ακαδημίας μας και σήμερα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος.

Μπράβο σου φίλε Ανδρέα. Αυτό που μας παρουσιάζετε είναι ζηλευτό και μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι και σίγουροι για το μέλλον της ομάδας μας το οποίο είναι και Κυπριακότατο και ποιοτικότατο!