Home TOP NEWS Μεταγραφή/ες εάν και εφόσον, χωρίς άγχος και πίεση

Μεταγραφή/ες εάν και εφόσον, χωρίς άγχος και πίεση

 


Είναι ξεκάθαρο στο μυαλό των δύο ανδρών. Αν βρεθεί ο παίκτης ή οι παίκτες που αν αποκτηθούν θα κάνουν τη διαφορά τότε η ομάδα θα κάνει την κίνηση της. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να πορευτεί με το υφιστάμενο ρόστερ τότε αυτό θα πράξει.

Η ομάδα έχει σήμερα δύο θέσεις ξένων ανοικτές, έχει όμως και μία πλειάδα νεαρών Κύπριων πάνω στους οποίους μπορεί να βασιστεί προσβλέποντας σε ακόμα καλύτερη αγωνιστική εικόνα από την περσινή.

Λάρκου και Μπεργκ νιώθουν ότι έγιναν έως τώρα μεταγραφές ουσίας και εκεί που η ομάδα είχε ανάγκες και πλέον σε αυτή την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής αν προκύψει κάτι επιπλέον θα πρέπει να είναι εξαιρετικό.

Κίκο, Παπουλής, Ντούρις, Σενέ και Ασάντε ήρθαν για να αντικαταστήσουν τους Μίκου, Ορτέγα, Ντάρμπισαϊρ και  Μανρίκε και η αίσθηση όλων είναι πως με την πάροδο του χρόνου οι νεοφερμένοι θα δώσουν περισσότερα από τους αποχωρήσαντες.

Πάντως τόσο ο αθλητικός διευθυντής όσο και ο προπονητής απέδειξαν ότι ξέρουν που βαδίζουν και κρίνουμε πως ο κόσμος μας πρέπει απλά να τους εμπιστευτεί.