Home TOP NEWS Νταβίντε Λίπι: «Βρίσκεται σε ομάδα που ανταγωνίζεται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο»

Νταβίντε Λίπι: «Βρίσκεται σε ομάδα που ανταγωνίζεται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο»


Η παγκόσμια πανδημία έφερε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ενώ άλλαξε και το μεταγραφικό παράθυρο για μεταγραφές αλλά και την στρατηγική των ομάδων σε ότι αφορά στην συμπλήρωση των ρόστερ τους.

Ο Νταβίντε Λίπι, γιος του μεγάλου Μαρσέλο Λίπι, ο οποίος δραστηριοποιείται στο κομμάτι της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών και έχει υπό την επίβλεψη του μερικά από τα μεγάλα ταλέντα του Ιταλικού ποδοσφαίρου μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκολο Παρέντι και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη μετακίνηση του Μαμαντού Καλί Σενέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το απόσπασμα για τον Σενέ:

 Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα deal σε ότι αφορά στους νεαρούς παίκτες ήταν η μεταγραφή Σενέ στη Βασιλεία. Ποιες διαβεβαιώσεις λήφθηκαν ώστε να πειστεί ο ποδοσφαιριστής να φύγει από τη Γιούβε;

Για την ώρα, ύστερα από συμφωνία με την ομάδα του, ο Καλί είναι δανεικός στην ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας με την οποία έπαιξε ήδη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πήγε καλά. Είμαστε χαρούμενοι με αυτή την επιλογή, καθώς βρίσκεται σε μία ομάδα που αναταγωνίζεται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο, συγκρίνοντας με ορισμένους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του, θα έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί γρηγορότερα.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ