Home TOP NEWS Ο Χένινγκ. Ο Μπεργκ. Ο Προφέσορας!

Ο Χένινγκ. Ο Μπεργκ. Ο Προφέσορας!


Αν αρχίσουμε να γράφουμε για τον αναμορφωτή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χένινγκ Μπεργκ που οδηγεί την ομάδα μας από την μια επιτυχία στην άλλη σε Κύπρο και Ευρώπη, πραγματικά θα στεγνώσει το μελάνι της πένας μας.

Ο Νορβηγός κόουτς με την σωστή δουλειά του και τις επιτυχίες του κατάφερε να κάνει τον ΛΑΟ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πίνει πραγματικά νερό στο όνομα του και να διψάει να βλέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται.

Ο Χένινγκ Μπεργκ με την φιλοσοφία και τον τρόπο που δουλεύει έκανε και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ πάνω σε αυτό το νησί (και όχι μόνο) να τον αγαπήσει και να τον αγκαλιάσει, άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όποτε δίνετε η ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να φωνάξουν ρυθμικά το όνομα του, αλλά και το γνωστό πλέον σύνθημα ότι είναι «τρελός ο Νορβηγός».

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μια παλικαρίσια νίκη με τους μικρούς στην ενδεκάδα της, μια νίκη η οποία πιστώνετε σε μεγάλο βαθμό και πάλι στον Χένινγκ Μπεργκ, όπου είχε τα κότσια να αλλάξει ολόκληρη την ενδεκάδα του σε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι.

Ο «μαέστρος» του πράσινου πάγκου κατάφερε να βγάλει όλων ανεξαιρέτως των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τον ποδοσφαιρικό τους «τσαμπουκά» κι αυτοί τον δικαίωσαν λυγίζοντας την ομάδα της Λάρνακας μέσα στο ΓΣΠ.

Το γεγονός ότι 16χρόνοι και 17χρόνοι αγωνίζονται σε τέτοια παιχνίδια και έχουν αγωνιστική συμπεριφορά και εικόνα έμπειρων και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, το ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζοντας με εντελώς καινούργια ενδεκάδα παρουσιάζει τέτοια εικόνα και μάλιστα σε ντέρμπι, είναι κάτι που δείχνει την σκληρή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ στο «Ηλίας Πούλλος».

Πραγματικά θα μπορούσαμε να γράφουμε για τις ώρες για τον «τρελό Νορβηγό» αλλά θα χρειαστούμε πολλές σελίδες. Εμείς θα σταθούμε ότι με τον Μπεργκ το ΤΡΙΦΥΛΛΙ έχει ανθίσει για τα καλά.

Πλέον όταν μιλάμε για τον Μπεργκ δεν θα αναφερόμαστε σε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, αλλά σε ΚΑΘΗΓΗΤΗ από τον οποίο έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε για το πώς στήνεις μια ομάδα και πως αυτή καταφέρνει με 16χρόνα, 17χρόνα, 18χρόνα να παίρνει επαγγελματικές νίκες!