Home TOP NEWS Τα μάτια στραμμένα στην Σερβία απόψε!

Τα μάτια στραμμένα στην Σερβία απόψε!


Ο Ερυθρός Αστέρα ρίχνεται και πάλι στην “μάχη” του πρωταθλήματος μετά την διακοπή των πρωταθλήματων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για την διοργάνωση του Nations League.

Ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία και αήττητος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Σερβίας, Ερυθρός Αστέρας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τρίτη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος Τσουκαρίσκι σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσεις στις 20:00.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί ακόμη με την πανδημία του κορωνοϊού ήταν δύσκολο άτομο ή άτομα της ομάδας μας να ταξιδέψουν στην Σέρβια και η παρακολούθηση του Ερυθρού Αστέρα θα γίνει από την Λευκωσία. Έτσι οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απόψε θα είναι “καρφωμένοι” στις οθόνες τους για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του αντιπάλου μας στον Γ’ προκριματικό γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το παιχνίδι με την Τσουκαρίσκι θα είναι και το τελευταίο για τον Ερυθρό Αστέρα πριν την αναμέτρηση με την ΟΜΟΝΟΙΑ και γι αυτό οι ανθρώποι της ομάδας μας που θα το παρακολουθήσουν θα προσπαθήσουν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία για τον αντίπαλο μας, τα οποία θα τα μεταφέρουν στον Χένινγκ Μπεργκ για να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα μας.