Home TOP NEWS Τι ισχύει για τις αναβολές αγώνων στο Πρωτάθλημα μετά την πρόκριση

Τι ισχύει για τις αναβολές αγώνων στο Πρωτάθλημα μετά την πρόκριση


Κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος η μοναδική ομάδα που έχει το δικαίωμα να ζητήσει αναβολή αγώνα πρωταθλήματος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Λόγω της πανδημίας και του νέου τρόπου διεξαγωγής των προκριματικών, η ΟΜΟΝΟΙΑ με την πρόκριση της στα πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε το δικαίωμα να αιτηθεί αναβολής αγώνα πρωταθλήματος.

Οι αγώνες με τον Ολυμπιακό Πειραιώς λόγω του ότι θα είναι διπλοί (εντός και εκτός) η ΟΜΟΝΟΙΑ μπόρει να ζητήσει αναβολή έτσι ώστε να έχει μια βδομάδα μπροστά της μεχρί τον επαναληπτικό για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί.

Η αναφορά στην προκήρυξη του πρωταθλήματος:

“Ο ενδιάμεσος αγώνας μεταξύ play-off Ευρωπαϊκής διοργάνωσης αναβάλλεται, αν το θέλει η ομάδα που αγωνίζεται στα play-off”.

Επομένως το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (19/9) θα διεξαχθεί κανονικά, όμως η ομάδα μας αναμένεται να ζητήσει την αναβολή του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος όπου θα ταξιδέψει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.