Home TOP NEWS «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»


Ο εκπρόσωπος τύπου του Εθνικού Άχνας Μάριος Μιτσίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport fm 104.0.


Ο κόσμος θα έρθει κανονικά στο Δασάκι έτσι;
 «Θα έχουμε κόσμο, έγινε και η αστυνομική σύσκεψη και θα δοθούν 1400 εισιτήρια και θα ανοίξουμε δύο κερκίδες. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους φίλους της Ομόνοιας».

Πως θα γίνει ο διαχωρισμός; Είστε έτοιμοι; «Είναι όλα έτοιμα, δεν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα και ο κόσμος της Ομόνοιας μπορεί να αποταθεί στον Εθνικό για να αγοράσει το εισιτήριο του».
Είναι οξύμωρο που οι φίλοι της Ομόνοιας δεν μπορούν να δουν την ομάδα τους στο ΓΣΠ αλλά μπορούν να πάνε στο Δασάκι όπως και οι φίλοι της ΑΕΚ που πήγαν  στο Παραλίμνι: «Δεν είναι  και το καλύτερο αλλά είναι κανόνες και πρέπει να υπακούμε στα διατάγματα».

Πέρασε μια δύσκολη δοκιμασία η ομάδα σας, είστε προς το τέλος: «Είμαστε προς το τέλος. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψουν όλοι. Τώρα είναι το θέμα της ετοιμότητας τους και κατά πόσον θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι. Θα αξιολογηθούν από τον προπονητή και ελπίζουμε κάποιοι από αυτούς να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα».
Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα: «Θα έχουμε τέσσερα παιχνίδια σε δύο εβδομάδες. Δεν είναι εύκολο και χρειάζεται προσοχή για να μην προκύψουν τραυματισμοί».

Η ομάδα σας ήταν ανταγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα παρά τα πολλά προβλήματα: «Κόντρα στον Απόλλωνα δείξαμε το βάθος που έχει η ομάδα. Ελπίζω να έχουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές με την Ομόνοια για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος».