Home TOP NEWS Λέτσιακς: “Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους ομίλους”

Λέτσιακς: “Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους ομίλους”


Πέραν από τους Έρικ Μποτεάκ και τον Βίτορ Γκόμες, στην κάμερα της Cablenet μίλησε και ο Γιαν Λέτσιακς ο οποίος επίσης αναφέρθηκε κυρίως στην Ευρωπαϊκή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για τις “μάχες” που έρχονται στους ομίλους του UEL, αλλά και το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις:

Τι ένιωσες όταν είχες την μπάλα στα χέρια σου στο παιχνίδι εναντίον του Ερυθρού Αστέρα; “Σίγουρα ένιωσα την πίεση από τους παίκτες, από τον σύλλογο, από τους οπαδούς αλλά πήγα εκεί για να σκοράρω”.

Πως περιμένεις να συνεχιστεί η σεζόν γιατί έχετε παιχνίδια UEL μέχρι τον Δεκέμβρη καθώς επίσης παιχνίδι πρωταθλήματος και κυπέλλου αργότερα; “Έχουμε μεγάλο ρόστερ, πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε θέσεις που χρειάζονται και θα αγωνιστούμε. Σίγουρα ο προπονητής θα κάνει ροτέισιον όπως έκανε και σε άλλα παιχνίδια”.

Τι περιμένεις από τη συμμετοχή σας στο UEL γιατί οι ομάδες του ομίλου σας δεν είναι εύκολες, ομάδες που έπαιξαν και πριν σε ομίλους του UEL και UCL όπως είναι ο ΠΑΟΚ και η Αϊντχόφεν. “Σίγουρα δεν είναι εύκολος όμιλος αλλά στα μάτια μου μπορούμε να μαζέψουμε μερικούς βαθμούς και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.