Home TOP NEWS Βίτορ Γκόμες: “Το ότι βρισκόμαστε στους ομίλους είναι γιατί κάναμε σκληρή δουλειά...

Βίτορ Γκόμες: “Το ότι βρισκόμαστε στους ομίλους είναι γιατί κάναμε σκληρή δουλειά και το αξίζουμε”


Στην κάμερα της Cablenet και για την εκπομπή “Χωρίς VAR” μίλησε και ο Βίτορ Γκόμες. Ο Πορτογάλος μέσος της ομάδας μας αναφέρθηκε στα αυναισθήματα του από την πρόκριση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ομίλους, στην κλήρωση, αλλά και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δηλώσεις:

Ποια είναι τα συναισθήματα σου για την επιτυχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσον αφορά την πρόκριση της στους ομίλους του UEL; “Υπέροχο συναίσθημα γιατί ξέραμε ότι κανένας στην ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου δεν έχει παίξει σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα καταφέραμε και είναι πολύ υπέροχο συναίσθημα”.

Μετά την κλήρωση οι ομάδες που είναι στο ίδιο group με σας δεν είναι και πολύ εύκολες. ΠΑΟΚ, Γρανάδα, Αϊντχόφεν. Θέλω να μου πεις τις πρώτες σου σκέψεις μετά που είδες την κλήρωση; “Φυσικά και είναι πολύ δύσκολη κλήρωση για μας όπως ανάφερες είναι πολύ καλές και μεγάλες ομάδες όπως και εμείς και για να είμαστε εκεί είναι γιατί κάναμε σκληρή δουλειά και το αξίζουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε προετοιμασμένοι”.

Όταν παίξατε εναντίον του Ερυθρού Αστέρα η ισοπαλία σας οδήγησε στα πέναλτι. Πως ένιωσες; “Είναι πάντα δύσκολο να παίξεις. Όταν οδηγήθηκε το παιχνίδι στα πέναλτι ήταν δύσκολο γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει. Στο τέλος καταφέραμε και σκοράραμε και περάσαμε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ήταν καταπληκτικό συναίσθημα”.