Home TOP NEWS Μποτεάκ: “Δεν κατάλαβα τον λόγο που παίζαμε 16:00 η ώρα, είμαστε στη...

Μποτεάκ: “Δεν κατάλαβα τον λόγο που παίζαμε 16:00 η ώρα, είμαστε στη Κύπρο”


Πέραν από τον Χένινγκ Μπεργκ στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για λογαριασμό της εκπομπής “Total Green” μίλησε και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Έρικ Μποτεάκ.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν δύσκολο γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο που παίζαμε 16:00 η ώρα. Είμαστε στη Κύπρο. Έπρεπε ο αγώνα να ήταν αργότερα γιατί ήταν δύσκολο εδώ. Ήταν καλοί οι τρεις βαθμοί για εμάς για να συνεχίσουμε τον δρόμο μας. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τον επόμενο αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη».

Το τέταρτο σου γκολ στο πρωτάθλημα έτσι; Είσαι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ. Πως νιώθεις γι αυτό; «Είναι απολαυστικό. Ο Γιαν μου έδωσε μια πολύ καλή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και δοκίμασα το δεξί πόδι. Σκόραρα το τέταρτο μου γκολ σήμερα, ελπίζω να γίνουν περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια».

Εκτός από την ψηλή θερμοκρασία είχαμε και τη δυσκολία με την κόκκινη κάρτα του Άνταμ. Αυτό έκανε τη νίκη ακόμα πιο δύσκολη για εμάς γιατί έπρεπε να αμυνθούμε περισσότερο; «Ελέγχαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο το είχαμε στα πόδια μας. Είχαμε τη διπλή δυσκολία με το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα. Ήταν δύσκολο για εμάς αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος και κρατήσαμε το σκορ».