Home TOP NEWS Τεράστια και η συμβολή του Αντρέα Λουγκρίδη!

Τεράστια και η συμβολή του Αντρέα Λουγκρίδη!


Ο Φαμπιάνο στις τοποθετήσεις του στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (δείτε εδώ) αναφέρθηκε και στην ανάδειξη του ως MVP αλλά και στα βραβεία που κέρδισε.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που με ψήφισαν οι οπαδοί ως MVP. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνουμε, όχι μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου με τον προπονητή. Πιστεύω ότι τέτοιου είδους βραβεία πάνε σε όλη την ομάδα. Ένας παίκτης μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την ομάδα. Δουλεύουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Είμαι, όμως πολύ ευτυχισμένος γιατί δέχομαι την αγάπη όλων. Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει πολύ για να δίνει το καλύτερο μέσα στο γήπεδο”, ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Φαμπιάνο για την ανάδειξη του ως MVP στα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα, Καρμιώτισσα και Ανόρθωση.

Το γενικότερο νόημα που βγαίνει από τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου κήπερ είναι ότι, για να έρθουν οι επιτυχίες και τα βραβεία χρειάζεται η συμβολή όλων στην ομάδα από τον τελευταίο ποδοσφαιριστή, μέχρι και το τελευταίο άτομο που απαρτίζει το προπονητικό τιμ.

Σίγουρα με την τοποθέτηση του αυτή, ο Φαμπιάνο φωτογραφίζει τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέα Λουγκρίδη ο οποίος έχει τεράστια συμβολή και έχει βάλει κι αυτός το χέρι του γι’ αυτά που βλέπουμε από τον Φαμπιάνο στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παίχνιδι.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την σωστή καθοδήγηση, αλλά και την σκληρή δουλειά που γίνεται από τον Αντρέα στις προπονήσεις θα δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα τόσο από τον Φαμπιάνο, όσο κι από τους Παναγή και Κυριακίδη όταν θα κληθούν κι αυτοί με την σειρά τους να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ.