Home TOP NEWS Το προσπαθεί ο Εθνικός για παρουσία ΟΜΟΝΟΙΑτων την Κυριακή στο Δασάκι

Το προσπαθεί ο Εθνικός για παρουσία ΟΜΟΝΟΙΑτων την Κυριακή στο Δασάκι


Θα ήταν μία σημαντική οικονομική ένεση για τον Εθνικό, η παρουσία οπαδών την Κυριακή στο Δασάκι. Η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από τη Λευκωσία ουσιαστικά είναι καταστροφική για την ομάδα της Άχνας, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της, Μάριος Μιτσίδης. Είπε επίσης ότι ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου κάνει προσπάθεια για να παέι κόσμος στο γήπεδο από Αμμόχωστο και Λάρνακα.

Η τοποθέτηση του:

«Το παιχνίδι θα γινόταν με φιλάθλους, αυτό γνωρίζαμε και ανακοινώσαμε ότι θα δοθεί σημαντικός αριθμός εισιτηρίων στους φίλους της Ομόνοιας. Το νέο διάταγμα είναι καταστροφικό για την ομάδα μας καθώς περιμένουμε τα παιχνίδια με μεγάλες ομάδες να έρθει κόσμος για να πάρουμε οικονομική ανάσα και να καλυφθούν κάποιες τρύπες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πρόεδρος προσπαθεί, έγινε αίτημα στην ομοσπονδία ώστε να έρθει κόσμος από την επαρχία Λάρνακας και Αμμοχώστου όπου η Ομόνοια έχει πολλούς οπαδούς».

Για τα αγωνιστικά ανέφερε: «Σιγά, σιγά επέστρεψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Δύο ποδοσφαιριστές είναι ακόμα σε περιορισμό και εκκρεμούν τα τεστ του τα οποία περιμένουμε εντός της ημέρας. Αν είναι αρνητικά θα επιστρέψουν στις προπονήσεις».

Το θέμα με την ελλιπή φυσική κατάσταση ισχύει και στον Εθνικό έτσι; «Ναι ισχύει και στον Εθνικό και μας προβληματίζει. Ουσιαστικά δεν μπορούν να αγωνιστούν. Ο προπονητής με τον γυμναστή έφτιαξαν ένα πρόγραμμα αλλά είναι δύσκολο να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι. Θέλει προσοχή όλο αυτό για να μην έχουμε τραυματισμούς».