Home TOP NEWS Χωρίς φόβο και με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο “σπίτι” της...

Χωρίς φόβο και με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα στο “σπίτι” της Γρανάδα!


Άλλη μια Ευρωπαϊκή Πέμπτη ξημέρωσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας στις 22:00 το βράδυ θα αναμετρηθεί με την Γρανάδα στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στον όμιλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα μας έχει κάποιες έστω και λιγοστές ελπίδες για διάκριση τις οποίες εικάζουμε θα τις κυνηγήσει, άλλωστε το έχουμε πει πολλάκις φορές ότι, οι ποδοσφαιριστές ζουν και αναπνέουν για τέτοια παιχνίδια και Ευρωπαϊκές επιτυχίες είναι αυτές που μεγαλώνουν κι άλλο τις ομάδες.

Πάντως στην ΟΜΟΝΟΙΑ αναγνωρίζουν ότι η αποστολή που έχουν απόψε κόντρα στον Ισπανικό σύλλογο θα είναι δύσκολη, ωστόσο άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο θα κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο όχι για μια παρουσία αξιοπρέπειας, αλλά την καλύτερη δυνατή παρουσία.

Κλειδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ αν θέλει να φύγει απόψε απότ το “σπίτι” της Γρανάδα με το θετικό αποτέλεσμα είναι να παρουσιαστεί πολύ σωστά αμυντικά και στην επίθεση να έχει ταχύτητα και κατοχή της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ θα στερηθεί μόνο τον Μίχαλ Ντούρις ο οποίος είναι τιμωρημένος με τον Ανδρόνικο Κακουλλή και τον Καλί Σενέ να παλεύουν για μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα αναμένουμε ότι ο Νορβηγός τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.