Home TOP NEWS Όλα όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ και ο Κούσουλος στην διάσκεψη τύπου

Όλα όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ και ο Κούσουλος στην διάσκεψη τύπου


Ο Νορβηγός τεχνικός της ομάδας μας, Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στους εκπροσώπους τύπου για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Γρανάδα.

Τους ποδοσφαρισιτές της ομάδας μας στην διάσκεψη εκπροσώπησε ο Ιωάννης Κούσουλος.

Οι τοποθετήσεις του Χένινγκ Μπεργκ:

Για το παιχνίδι:«Η Γρανάδα είναι μια καλή ομάδα, μια πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο παιχνίδι και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, πρέπει αύριο να είμαστε πολύ καλοί αμυντικά και με την μπάλα στα πόδια επίσης πολύ καλοί και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Είναι μια ομάδα που έχει φυσικές δυνάμεις και είναι ιδιαίτερα δυνατή η Γρανάδα, ποιοτική ομάδα και είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας το παιχνίδι αύριο».

Για το αν είναι η τελευταία μας ευκαιρία στον όμιλο για να πάρουμε κάτι θετικό: «Είναι δύσκολο να προκριθούμε μέσα από αυτόν τον όμιλο. Ακόμα και ισοπαλίες να έρχονταν τα τελευταία παιχνίδια πάλι για εμάς θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ήταν ισοδύναμα τα παιχνίδια που είχαμε τα πρώτα τρία στον όμιλο. Ίσως στα δύο τελευταία οι αντίπαλοι μας να ήταν λίγο καλύτεροι, ήταν όμως κλειστά παιχνίδια. Ήρθαμε στην Ισπανία περισσότερο για να μάθουμε, να διδαχθούμε να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Θα προσπαθήσουμε ασφαλώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζουμε την ποιότητα της Γρανάδα και ασφαλώς το επίπεδο στο οποίο αγωνίζεται η Γρανάδα είναι ψηλότερο από αυτό που αγωνιζόμαστε εμείς».

Ποια είναι τα κλειδιά για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα; «Πρέπει να είμαστε πρώτα – πρώτα πολύ καλοί αμυντικά και έπειτα με την μπάλα να έχουμε ταχύτητα, ποιότητα στην κατοχή της μπάλας και όταν εκδηλώνουμε τις επιθέσεις μας. Είναι πολύ καλό για τους ποδοσφαιριστές μας που θα δώσουν αυτό το παιχνίδι απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, είναι μια ευκαιρία για μας να μάθουμε, ασφαλώς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Γρανάδα, η Γρανάδα ήταν καλύτεροι στα πρώτα 20λεπτά και μετά ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Μετά ήρθε η κόκκινη κάρτα. Ήρθαν εύκολα οι δύο κίτρινες που μας έφεραν να αγωνιζόμαστε με 10 παίκτες, ήμασταν άτυχοι σε αυτή την στιγμή. Ακόμη και με 10 παίκτες ήταν για αρκετή ώρα το παιχνίδι στο μηδέν – μηδέν, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Θέλουμε να είμαστε και αύριο ανταγωνιστικοί, όμως γνωρίζουμε την ποιότητα της Γρανάδα και σε ποιο επίπεδο αγωνίζεται αυτή η ομάδα».

Για τα σημεία που ήταν καλύτερη η Γρανάδα στο πρώτο παιχνίδι και πως θα προσπαθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να τα περιορίσει στο δεύτερο; «Είχαμε καταφέρει να τα περιορίσουμε αυτά τα σημεία που ήταν καλύτερη η Γρανάδα κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα κι αν δεν μέναμε με 10 παίκτες σίγουρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για μας. Η Γρανάδα είχε τρομερό ρυθμό, ένταση και σε υψηλό επίπεδο η απόδοση της, έπαιζε πιο γρήγορα σε σχέση με το τι είχαμε συνηθίσει εμείς να παίζουμε, οπότε αυτό περιμένουμε να κάνει και αύριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι σε τοπ επίπεδο η Γρανάδα. Στο πρώτο παιχνίδι καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε κατά την διάρκεια του αγώνα και βελτιωθήκαμε όσο το παιχνίδι εξελισσόταν. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε το πώς ήρθε το 2-0, όμως είχαμε καταφέρει να μικρύνουμε την διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες από την αρχή του αγώνα και κατά την διάρκεια. Είχαμε και καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι, είναι μια καλή ομάδα και παιχνίδια σαν αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε και ανυπομονούμε για το παιχνίδι αύριο γιατί θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς».

Οι τοποθετήσεις του Κούσουλου:

«Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, πολύ επιθετική ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε αύριο για να διεκδικήσετε ένα θετικό αποτέλεσμα; «Να είμαστε καλοί στα αμυντικά μας καθήκοντα και να παίξουμε γρήγορα όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας για να πάμε μπροστά».